Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská herečka sa PRIZNALA k ZÁVISLOSTI: Bez tohto som NERVÓZNA!

Kristína Kanátová
Kristína Kanátová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Kristína Kanátová (31) sa v poslednom období čoraz viac dostáva do povedomia. Do istej miery za to môže aj markizácky seriál Mama na prenájom, kde hrá drsnú šéfku nemocnice, ktorú nemajú všetci v obľube. S postavou Evy má však čosi spoločné. Kristína, dávaj si na to pozor!

Slovenská herečka sa PRIZNALA k ZÁVISLOSTI: Bez tohto som NERVÓZNA! (Zdroj: Vlado Anjel)

Okrem obľúbeného denného markizáckeho seriálu Mama na prenájom  Kristína Kanátová predviedla svoje herecké kvality aj na filmovom plátne v drsnom trileri s názvom Fentasy. Herečka si tu zahrala svoju prvú veľkú rolu, z čoho má nesmiernu radosť. „Je to úplne iná výroba. Na ten film je samozrejme viac času, na každú jednu scénu tam máme priestor, aj na naskúšanie a na hlbokú analýzu psychológie tých postáv. Tá televízna tvorba je už taká pásová rýchlovýroba, tam zase to chce úplne iné nasadenie a prípravu,“ zhodnotila Kristína a vzápätí uviedla, že v oboch prípadoch si hranie užíva.

Galéria: Kristína Kanátová

Keďže spomínaný film poukazuje na neľahkú tému drog, nás zaujímalo, či aj ona sama nejakej “droge“ podľahla a či je na niečom závislá. „Som potom nervózna, keď to nemám, takže asi to je už aj závislosť,“ zdôverila sa Kristína pre Topky.sk. O akej závislosti herečka hovorí, sa už dozviete z nášho videa vyššie.

A prečo vidieť tento film sme sa spýtali aj známych tvárí zo šoubiznisu. Viac sa dozviete na našom Instagrame.

Viac o téme: Kristína Kanátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu