Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Premiéra filmu Fentasy: Porubjaková po dlhom čase s manželom a... Kanátovej ODVÁŽNY rozparok!

Pozrite, kto každý do spoločnosti zavítal Zobraziť galériu (3)
Pozrite, kto každý do spoločnosti zavítal (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra filmu Fentasy. Tento počin si nenechalo ujsť mnoho známych ľudí. Samozrejme, nechýbala ani hlavná postava, ktorú stvárňovala herečka Kristína Kanátová. Ej, to je ale odvážny rozparok! Po dlhom čase herečka Zuzana Porubjaková vyviedla do spoločnosti svojho manžela. Aha, ako im to spolu pristane!

Uplynulý pondelok sa v jednom z bratislavských kín konala predpremiéra thrilleru s názvom Fentasy. Ide o slovenský film z dielne režisérov Samuela Vičana a Anastasie Hoppanovej. Na červenom koberci, samozrejme, nechýbalo ani filmové osadenstvo, a to napríklad Anička Jakab Rakovská, Tomáš Magát či Broňa Kováčiková.

Galéria: Premiéra filmu Fentasy

Do spoločnosti prišla aj Kristína Kanátová, ktorá stvárňovala hlavnú postavu Sofiu. A nestrhávala pohľady na seba len tým, ako dobre vyzerala, ale aj svojím outfitom. Herečka zvolila naozaj zaujímavú sukňu, ktorá mala rafinovaný rozparok!

Kristína Kanátová
Zobraziť galériu (3)
Kristína Kanátová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Slovenskú kinematografiu prišla podporiť aj herečka Zuzana Porubjaková, ktorej po dlhom čase robil garde manžel. S Jurajom majú spolu tri detičky, Emku, Oskara a Lunu. Tentokrát si však užili večer vo dvojici.

Zuzana Porubjaková s manželom
Zobraziť galériu (3)
Zuzana Porubjaková s manželom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Kinosála sa zaplnila, zhasli svetlá a pozvaní hostia si odniesli jeden veľký zážitok vďaka filmu Fentasy, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Ani vy si nenechajte ujsť tento počin! Viac fotografií z premiéry nájdete v našej galérii vyššie.

A o čom film je?

Sofia nadovšetko miluje divoké párty. A to hlavne tie, na ktorých sú hlavným zdrojom zábavy látky silnejšie než alkohol. So svojim novým priateľom Pellerom, amatérskym chemikom, rozbieha veľmi lukratívny biznis. Keď sa totiž akákoľvek droga zmieša s fentanylom, jej účinky sa závratne znásobia. A takisto aj zisk. Čo na tom, že ich nová droga sa pre mnohých stáva smrtiacim koktejlom, keď teraz vládnu pouličnej scéne. Eufóriu z rýchlo rastúceho bohatstva vystrieda kruté vytriezvenie. Ich úspech veľmi rýchlo priláka pozornosť polície, ale hlavne ruskej mafie, ktorá konkurenciu netoleruje. Sofia sa rozhodne hrať vabank a nezáleží, koľko životov to bude stáť... Kriminálny thriller Fentasy je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré sa odohrali pred viac ako 10 rokmi na Slovensku. Extrémne silný syntetický opioid fentanyl si v súčasnosti ročne vezme desiatky tisíc životov. (Continental film)

Viac o téme: Zuzana PorubjakováKristína KanátováPremiéra filmu Fentasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu