Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

TRAPASY Aničky Jakab Rakovskej a jej partnera: Problémom sa nevyhli... Jejda, tak TOTO by ste nechceli zažiť!

Anička Jakab Rakovská
Anička Jakab Rakovská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už dnes večer odštartuje dlho očakávaná nová séria tanečnej šou Let's dance. Počas tohto ročníka Markíza postaví na parket aj talentovanú herečku Annu Jakab Rakovskú, jej partnerom je nadaný mladík Jaroslav Ihring. Zaujímalo nás, či sú na prvé kolo pripravení, no a počas spoločného rozhovoru nám prezradili aj množstvo pikošiek!

Galéria: Tlačovka k novej sérii Let's Dance

Anička a Jaroslav sa na svoju premiéru na parkete mimoriadne tešia. „Vôbec neviem, čo nás čaká. Teda okrem nášho tanca, ktorý máme hotový," začala herečka, z ktorej bolo cítiť, že má pred úvodom Let's dance veľký rešpekt. Jej partner ju však absolútne podržal a dal jasne najavo, že pôvabná brunetka sa nemá čoho obávať. „Ja si myslím, že sme veľmi dobre pripravení. Ja Aničke verím, pretože je fakt nadaná a pracovitá. Čiže nemám teraz až taký stres z toho prvého tanečného kola," prezradil pre Topky.sk Ihring. 

„Je veľmi talentovaná. Niečo ide hneď automaticky, ale aj keď ide niečo horšie, tak 3-4 krát si to skúsi a hneď vidno pokrok," pochválil Jaroslav svoju tančnú partnerku, s ktorou si počas prvého kola "odkrúti" rýchly qucikstep. „Bude to šou, bude to zábavné, no a uvidíme... Hádam sa to bude všetkým páčiť," dodal Jaroslav. Dvojica nám prezradila aj to, že doteraz si ešte neskúsili "latinu", no o to viac sa na ňu tešia a Aničká má zálusk aj na dvíhačky, ktoré mala rada už počas štúdia na VŠMU. 

V rozhovore nám dvojica porozprávala aj o trapasoch, ktoré prežili počas svojej kariéry, nuž a to, čo stalo Jaroslavovi počas majstrovstiev Slovenska v tanci, by ste skútočne okúsiť nechceli. S Aničkou sme poklebetili i o jej účinkovaní v seriáli Dunaj, k vašim službám a prezradila nám, ako reagovala na to, že jej postava Malvíny zomrela. Toto všetko - a ešte viac - sa dozviete vo videu nižšie! 

Trapasy Aničky Jakab Rakovskej a jej partnera: Problémom sa nevyhli... Tak TOTO by ste nechceli zažiť! (Zdroj: Vlado Anjel )

Viac o téme: Let's danceAnička RakovskáAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu