Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

TAJOMSTVO Hilmerovej v Dunaji: TÝMTO Vilma šokovala ľudí!

Monika Hilmerová v seriáli Dunaj, k vašim službám Zobraziť galériu (2)
Monika Hilmerová v seriáli Dunaj, k vašim službám (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dunaj, k vašim službám si získal obrovskú priazeň. Príbehy postáv a prostredie, v ktorom sa seriál natáča, zaujal mnoho Slovákov. Tí vždy nedočkavo čakajú na každý ďalší nový diel. Najnovšie odhalila tajomstvo herečka Monika Hilmerová, ktorá v seriáli stvárňuje Vilmu. Všimli ste si to?!

Vilma Rusnáková - tak znie meno postavy, ktorú stvárňuje herečka Monika Hilmerová. Rolu vedúcej módneho oddelenia a sestričky, ktorá zachraňuje ľudské životy, hrá excelentne. Svojimi výkonmi ohúrila nejedného fanúšika markizáckeho seriálu. Ale všimli ste si tento detail? Wau!

Galéria: Dunaj, k vašim službám

Blondínka najnovšie na svojom profile na Instagrame zverejnila video, kde poodhaľuje zákulisie Dunaja. „Dunaj, k vašim službám. Výroba Vilmy,“ znel popis k videu, ktoré jasne ukazuje, že Monika nosí v dobovom počine parochňu. Keď to uvideli jej fanúšikovia, ostali doslova v šoku. „Čooo? Ja že sú to vaše vlasy,“ reagovala prekvapene istá žena. „Ty tam máš parochňu? No teda! Vôbec to nevidno,“ napísala udivene ďalšia. Takýchto komentárov v podobnom duchu sa nachádza pod herečkiným príspevkom naozaj veľa. Mnohí z jej priaznivcov ale nechápu, prečo parochňu vôbec musí nosiť, keďže aj jej prirodzené vlasy sú blond a v rovnakej dĺžke.

TAJOMSTVO Hilmerovej v Dunaji:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Teším sa, že ste parochňu predtým nerozoznali, lebo to je dôkaz ako je tá parochňa dokonalo upravená, takže klobúk dole umeleckej maskérke Kataríne Horskej. Navyše má presne môj farebný odtieň a dnes už mám svoje vlasy skoro rovnako dlhé ako vidíte v Dunaji. Parochňu mám z dôvodu, že keď sa začal natáčať Dunaj, mala som ešte príliš krátke vlasy na taký dobový účes. Navyše parochňa mi dáva slobodu natáčať zároveň český seriál Odznak Vysočina, kde hrám kapitánku na vraždách, kde sa zas hodí keď mám kratši strih. Takže zároveň môžem točiť v rôznej vizáži v rôznych projektoch, a to ma navyše veľmi baví,“ vysvetlila. Tak čo, všimli ste si, že nosí Monika v úlohe Vilmy parochňu?

Viac o téme: VilmaMonika HilmerováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu