Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jakab Rakovská OTVORENE o DROGÁCH: Nikdy som po nich nesiahla… OBÁVA sa o svoje deti?!

Anna Jakab Rakovská
Anna Jakab Rakovská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nie nadarmo sa hovorí: Zober loptu, nie drogy! Človek dokáže veľmi ľahko prepadnúť temnu, a preto je dôležité robiť osvetu. Akákoľvek droga vie zničiť ľuďom životy, zbúrať všetky vzťahy či nalomiť zdravie.

Anna Jakab Rakovská aktuálne účinkuje v novom filme s názvom Fentasy. Počin pojednáva o drogách, a preto sme sa s herečkou na takúto ťažkú tému aj porozprávali. Akú má skúsenosť práve ona s drogami?

Galéria: Anna Jakab Rakovská

„Ja som momentálne v Bratislave ešte viac ako v Prešove. Vidím denne na ulici strašne veľa prípadov v električkách... Samozrejme, že to je už možno ten, neviem ako to nazvať, okraj spoločnosti, ale jednoducho tie drogy sú. Ja mám pocit, že, bohužiaľ, ich je strašne veľa. Stále strašne veľa a nie, nie som z toho šťastná. Odkedy mám dve malé deti, som z toho ešte menej nadšená, teda vôbec nie a keď sa pozrieme aj do sveta, jednoducho, koľko za tie roky zničili životov, osudov, rodín, naozaj tie drogy neveštia nič dobré. Takže vyhýbajme sa im,“ odkázala všetkým.

Svoje deti vychováva tak, aby po drogách nikdy nesiahli! „Stále sa obraciam alebo pozerám aj sama na seba a na mojich rodičov, ako sa im podarilo dosiahnuť to, že mne sa napríklad takéto niečo vyhlo. A myslím si, že je to aj tou výchovou. Snažím sa, aby mali toľko záujmov a mali tak radi život, že po tomto inom životabudiči nebudú musieť siahnuť a že budú jednoducho žiť z krásy, čo majú okolo seba. Ja neviem, či z hudby, z umenia, z kamarátov, z radosti zo života, že naozaj sa nebudú potrebovať takto dobíjať," dodala otvorene. Akú rolu v spomínanom filme stvárňuje, sa dozviete z rozhovoru nižšie.

Jakab Rakovská OTVORENE o DROGÁCH: Nikdy som po nich nesiahla… OBÁVA sa o svoje deti?! (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: DrogyAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu