Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dojemné VYZNANIE Tormovej chorému kolegovi: Predtým, ako odíde... TOTO mu chcela povedať!

Kristína Tormová
Kristína Tormová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - O vážnom zdravotnom stave herca Marcela Nemca sa vie. Už dva roky je onkologickým pacientom a prognózy lekárov nie sú najlepšie. Začiatkom roka mu oznámili, že mu zostávajú tri mesiace života. Trávi ich s tými najmilovanejšími, ku ktorým patrí aj herečka Kristína Tormová. A tá sa rozhodla, že mu ešte predtým, ako odíde, povie všetko, čo má na srdci!

Až keď človek zomrie, ľudia sa zamýšľajú nad tým, aký bol a čo by mu povedali. Sociálne siete sú plné fotiek, vyznaní a krásnych slov. Kristína Tormová sa však rozhodla, že nebude čakať na smutnú chvíľu (ktorá dúfame, že nikdy nepríde) a svojmu milovanému kamarátovi a kolegovi Marcelovi Nemcovi povie všetko, čo má na srdci už teraz.

Prostredníctvom portálu Najmama.sk mu napísala dlhé vyznanie a úryvok z neho zverejnila aj na sociálnu sieť Instagram. „Milý Marcel. Tak som nad tým rozmýšľala, ako si tu tak umieraš s gráciou a humorom... A vravím si, že keď odídeš tatam, tak ti budeme všetci vypisovať všeliaké lásky...“ uviedla Tormová. „Budeme ti písať kadejaké posmrtné smutno-smiešno-dojímavé odkazy a ja si vravím, že ja vlastne neviem, ako to tam, kam ideš, funguje s prístupom na Instagram,“ pokračovala. 

Preto sa rozhodla, že mu povie všetko kým je tu, kým žije. „Od malička som sa najviac zo všetkého bála smrti. Myšlienka na smrť bola moja smrť. Ty si to zmenil. Postupne a úplne,“ napísala Tormová, ktorá vďaka Nemcovi prestala žiť tak, že sa bojí, že to jedného dňa skončí, ale žije tak, že ďakuje za každý deň. 

„Vždy som sa odstrihávala od umierajúcich ľudí, aby ma neranilo, keď odídu. A naraz som ležala na ARE v tvojej posteli... Priľahla som ti dajakú vývodovú hadicu. Ty si mi ukázal čerstvú jazvu, ďalší vývod na pipíkovi sme sa dohodli, že si nebudeme ukazovať. S humorom AROvým sme tam ležali vedľa seba...“ spomína na chvíle, pri ktorých vzniklo aj spoločné foto.

„No nič, Marcel. Chcela som, aby si vedel, aký si pre mňa dôležitý. Plnič snov, prijímač reality, užívač života, ten, kto si dokáže robiť prdel zo smrti a ten, ktorý nás toľkých toho všetko naučil. Bude to divné, keď tu nebudeš, ale teda strašne si prajem, aby sa ti odchádzalo v láske a bezbolestne,“ vyznala sa Nemcovi Tormová s tým, že sa aj teší na jeho poslednú rozlúčku, ktorú nazval oslavou života. 

„Povedal si, že mám mať sexi farebné šaty. Tak ja si kúpim nové a vyhovorím sa na to, že to bolo tvoje posledné prianie, dobre?“ napísala a dodala: „Prosím, nezabudni pripomenúť "starkej", nech mi z teba potom trochu odsype, nech kus odnesiem na nejaké výnimočné miesto, hej?“ Celý príspevok si môžete prečítať nižšie. 

Viac o téme: Marcel NemecKristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu