Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zlé správy pre Marcela Nemca: Je to horšie... Nádor sa zväčšil!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Ako sme v máji informovali, v tele Marcela Nemca sa objavil ďalší nádor. Herec pred pár dňami skončil v nemocnici a správy nie sú príliš pozitívne.

Po 14 mesiacoch liečby Marcel Nemec informoval, že rakovina ustúpila a nemá v tele žiadnych "votrelcov". Bohužiaľ, už v máji priznal nový nález. 

„Objavil sa nový votrelček na pečienke. Potvoriak jeden. Koncom júna idem na ďalšiu operáciu, tak sa má na čo tešiť. Pekne ho vyrežeme, votrelčoka,” napísal na sieť Instagram umelec. „Áno, votrelec je nový nádor(ček),” potvrdil vtedy herec pre Topky.sk. 

Zlé správy pre Marcela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

A teraz má opäť zlé správy. Pred pár dňami skončil v nemocnici, no vôbec si nemyslel, že jeho problémy súvisia s rakovinou. Bohužiaľ, jeho stav je o čosi horší. „Dozvedel som sa, že môj votrelček, ktorý mi pred časom narástol, sa zväčšil a ja to aj cítim, že tam je niečo nejaké väčšie,” prezradil dnes. 

Herec je však známy svojím pozitívnym prístupom. A ten sa prejavil aj teraz. „Temer v jeden deň som sa dozvedel dve správy. Jednu akoby veľmi negatívnu a jednu veľmi pozitívnu, čiže sa to akoby vyrovnalo. Výsledok je, že som šťastný a že som úplne v pohode. Myslím si, že práve tá jedna správa pomôže tomu, aby tá druhá správe nebola už taká zlá,” povedal s tým, že tá pozitívna správa sa týka jeho pracovného života. 

Marcel Nemec
Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu