Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalšia rana pre Marcela Nemca: Týždeň po zlej správe EŠTE HORŠIA!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (2)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Približne pred týždňom Marcel Nemec oznámil, že jeho nádor, ktorý mu objavili v máji, sa zväčšuje. Potom podstúpil ďalšie vyšetrenie a výsledky sú hrozivé. Herec má v tele ďalšie tri nálezy!

Marcel Nemec podstúpil 14-mesačnú liečbu rakoviny a potom informoval fanúšikov, že nemá v tele žiadne ďalšie nálezy. Bohužiaľ, radosť trvala len krátko. V máji mu objavili ďalší nádor. A len pred pár dňami informoval, že, bohužiaľ, rastie. 

Herec sa podrobil ďalšiemu vyšetreniu a teraz svojich fanúšikov oboznámil s výsledkami. „Gašpar, Melichar, Baltazár alebo Pankrác, Servác, Bonifác? Rozmýšľam, ako nazvať mojich nových troch nechcených kamošov. Moja votrelčia farma sa činí,” napísal ako vždy s humorom. Votrelcami nazýva práve nádory. 

„Mojou aktuálnou úlohou je nabrať dostatok síl, nech je nová liečba úspešná,” napísal herec na sieti Instagram s tým, že budúci týždeň by sa mal objaviť v dvoch predstaveniach. „Hrať zatiaľ zvládam, dokonca mi to robí dobre. Poprosím touto cestou producentky a producentov a tiež naše televízie – máte jednu z ostatných možností zachytiť môj talent pre budúce generácie,“ uviedol. Pri týchto slovách mnohých jeho fanúšikov zabolelo pri srdci. 

Ďalšia rana pre Marcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.N.)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu