Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Verejné OSPRAVEDLNENIE Kottymu: Kroky voči nemu boli NESPRÁVNE a UNÁHLENÉ!

Tomy Kotty Zobraziť galériu (3)
Tomy Kotty (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V apríli tohto roku Slovenskom otriasla kauza, v ktorej bol spomínaný moderátor a spevák Tomy Kotty a účastníčka šou Love Island Ráchel Karnižová. Tá ho obvinila zo znásilnenia i z násilia. A tak dostal známy Slovák odvšadiaľ košom. Po 8 mesiacoch prišlo na rad ospravedlnenie!

Exmoderátor Tomy Kotty má za sebou poriadne rušné obdobie, ktoré ani po 8 mesiacoch neutícha. Na začiatku apríla ho totiž jeho bývalá priateľka Ráchel Karnižová obvinila zo psychického i fyzického týrania a zo znásilnenia. Po tomto obvinení dali od neho všetci ruky preč. Prišiel o všetku prácu!

Mnohí ho poznali ako moderátora Farmy Xtra, no v Markíze ho po incidente na plnej čiare odpísali. „Televízia Markíza odsudzuje akékoľvek formy násilného správania. Takéto správanie u kohokoľvek považujeme za prekážku spolupráce,” znelo oficiálne stanovisko modro-žltej televízie.

Verejné OSPRAVEDLNENIE Kottymu: Kroky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

Spoluprácu s ním zrušila aj produkcia, pod ktorou mal zverejnené videá na Youtube. „Nedávno sme do nášho tímu pribrali umelca, ktorý bol okrem našej práce aj náš dobrý kamarát. Bohužiaľ, vyšli na povrch veľmi nepekné informácie a fakty, o ktorých nikto z nás predtým nevedel a ktoré každý z nás plno odsudzuje. Za žiadnych okolností nepodporujeme násilie, a preto sme sa rozhodli s týmto umelcom ukončiť spoluprácu. Veľmi nás okolnosť mrzí a pevne dúfame, že sa dá všetko do poriadku,” vyjadrili sa v tom čase. Teraz je však z ich strany všetko inak. Verejne sa mu ospravedlnili!

„Na základe nových informácii, sme sa rozhodli prehodnotiť naše kroky voči nášmu bývalému interpretovi a hodnotíme ich ako nesprávne a unáhlené. Kroky, ktoré s odstupom času viedli iba k eskalácii napätia v celej kauze, ktorú sme na základe neúplných a nepravdivých informácií vnímali inak, než bola skutočná pravda," vyjadrila sa produkcia s tým, že mu opäť zverejnili skladby na platforme Youtube. „Tomymu sme sa osobne ospravedlnili, ale považujeme za fér a správne to spraviť aj verejnou cestou," dodali.

Ako sme si všimli, produkcia zároveň z Youtube stiahla videá Yaela alias Matúša Kolárovského, kde vystupovala Ráchel.

Verejné OSPRAVEDLNENIE Kottymu: Kroky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.K.)

Viac o téme: Tomy Kotty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu