Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trestné oznámenie od dobitej miss polícia ZMIETLA ZO STOLA: Vyjadrenie právnika!

Trestné oznámenie Ráchel Karnížovej polícia zamietla. Zobraziť galériu (3)
Trestné oznámenie Ráchel Karnížovej polícia zamietla. (Zdroj: Instagram R.K.)

BRATISLAVA - Pozitívnej odpovede sa od polície nedočkala! Bývalá misska Ráchel Karnížová (22) by na incident z apríla už najradšej zabudla. Prípad sa však neuberá smerom, ktorým by chcela. Keď jej začiatkom augusta prišlo z polície vyrozumenie, že konanie jej bývalého priateľa Tomyho Kottyho (31) je len priestupok, podala odvolanie. Aj to však polícia zmietla zo stola. Prečítajte si vyjadrenie moderátorovho právnika!

V apríli tohto roka bývalá miss Ráchel Karnížová obvinila svojho vtedajšieho partnera Tomyho Kottyho z napadnutia a znásilnenia. Všetko vtedy priznala na sociálnej sieti Instagram a na svojho ex podala trestné oznámenie. To však polícia zamietla a jeho konanie označila len za priestupok. Nepomohlo ani odvolanie. 

„Pred asi 2 mesiacmi som podávala odvolanie na rozhodnutie, ktoré mi prišlo z polície ohľadom incidentu, ktorý sa stal u mňa v mojom bývalom byte, kde mi môj frajer totálne zničil byt. Podľa polície to bol priestupok. Včera mi došlo rozhodnutie, kde to znova a definitívne zamietli,“ vyjadrila sa začiatkom augusta Ráchel a dodala, že hoci by na celú vec už najradšej zabudla, nechce to nechať tak.

Trestné oznámenie od dobitej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.K.)

Nám sa teraz podarilo získať aj vyjadrenie od Tomyho právnika, ktorý sa po liečení pomaly opäť vracia do bežného život. „V súvislosti s incidentom, ktorý sa stal dňa 08.04.2023 ako právny zástupca klienta Tomáša Drahoša potvrdzujem, že zo strany Ráchel Karnižovej bolo na môjho klienta podané trestné oznámenie, pričom vo veci nedošlo k začatiu trestného stíhania. Klient bol vypočutý v predmetnej veci v procesnom postavení podozrivý, pričom vyšetrovateľ PZ rozhodol s ohľadom najmä na obsah trestného oznámenia, výsluch môjho klienta a predložené dôkazy o odovzdaní veci príslušnému orgánu na prejednanie priestupku,“ vyjadril sa advokát Mgr. Martin Berec.

„Vo veci aj napriek sťažnosti Ráchel Karnižovej proti uzneseniu vyšetrovatreľa PZ nedošlo k začatiu trestného stíhania a to vzhľadom na skutkový stav veci a predložené dôkazy, ktoré preukázali, že zo strany môjho klienta nedošlo ku konaniu, ktoré by naplnilo znaky skutkovej podstaty niektorého z trestných činov uvedených v osobitnej časti Trestného zákona a zároveň ku konaniu, ktoré popisuje Ráchel Karnižová vo svojom trestnom oznámení,“ dodal Berec. 

Trestné oznámenie od dobitej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.K.)

Viac o téme: Tomy KottyRáchel Karnížová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu