Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda Dunaja tajila tehotenstvo: Ešte v 7. mesiaci natáčala… Takto jej skrývali bruško!

Ráchel Šoltésová Zobraziť galériu (2)
Ráchel Šoltésová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Slovenskej herečke Ráchel Šoltésovej sa podarilo utajiť tehotenstvo. Iba pred pár dňami sa podelila s krásnou správou - na svet priviedla syna Jakubka. Ako sa najnovšie ukázalo, seriál Dunaj, k vašim službám natáčala až do 7. mesiaca. Takto jej maskovali bruško!

Slovenskej herečke Ráchel Šoltésovej sa naplnil detský sen - sľubná kariéra, svadba a rodina - toto všetko chcela stihnúť do 25 rokov. A podarilo sa jej to!

V júni tohto roku sa vydala za partnera Lukáša a pred pár dňami sa im narodil synček Jakub. V rozhovore pre web markiza.sk ešte v tehotenstve priznala, že seriál Dunaj, k vašim službám, v ktorom stvárňuje predavačku Kristínu, natáčala až do 7. mesiaca. Tvorcovia sa museli s týmto popasovať a Ráchel tak prispôsobovať kostýmy.

Hviezda Dunaja tajila tehotenstvo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram R.Š.)

„Všelijako mi zväčsovali šaty, prešívali a potom, už keď to bolo veľmi viditeľné, tak som vždy nosila pred bruchom nejaký vešiak s vecami,“ prezradila ako prebiehalo nakrúcanie. Moderátora tiež zaujímalo, či si to okolie alebo diváci z televíznych obrazoviek začali všímať. „Všetci to úplne nevedeli, ale niektorí si to po čase začali všímať aj v tom seriáli, keď už mi to rástlo,“ dodala.

Viac o téme: Ráchel Šoltésová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu