Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nečakaný krok v Markíze: DLHOROČNÁ tvár KONČÍ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Po nástupe nového vedenia Markízy nastalo v televízii mnoho zmien. A tie sa týkajú aj jej dlhoročných tvárí. Markíza dnes oznámila sériu organizačných zmien s cieľom posilniť postavenie stanice, čím chce prispieť k jej ďalšiemu úspechu a rastu. V Záhorskej Bystrici sa tak lúči aj Henrich Krejča, ktorý zastával funkciu šéfa spravodajstva...

„TV Markíza je silná a dynamická spoločnosť. Po štyroch mesiacoch som sa rozhodol urobiť rozsiahlejšie zmeny, aby sme lepšie využili náš potenciál a zdroje na zvýšenie výkonnosti a efektivity. Riaditelia financií, ľudských zdrojov a spravodajstva sú kľúčovými pozíciami pre zdravú spoločnosť a zohrávajú zásadnú úlohu pri formovaní našej budúcnosti v rýchlo sa meniacom prostredí,“ povedal generálny riaditeľ TV Markíza Peter Gažík.

Doterajší riaditeľ Henrich Krejča a Markíza sa vzájomne dohodli na ukončení jeho pracovného pôsobenia v televízii. „Henrich venoval Markíze na súčasnej pozícii viac ako desať rokov a po uvážlivej diskusii sme sa s Henrichom zhodli, že je ten správny čas posunúť sa ďalej. Henrichovi úprimne ďakujeme a prajeme mu všetko najlepšie v jeho ďalšom pôsobení. S cieľom zabezpečiť plynulý prechod a kontinuitu sme sa dohodli, že u nás zotrvá do konca roka,” dodal k pôsobeniu Krejču P. Gažík.

Nečakaný krok v Markíze:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Do jeho funkcie nastupuje dnešným dňom dlhoročný šéfredaktor s rozsiahlymi znalosťami, ktorý má potenciál ďalej prispieť k rozvoju televízie na slovenskom trhu. „Michalove skúsenosti v televízii a online médiách budú prínosom pri riadení a vedení nášho tímu. Vďaka jeho dlhoročnému pôsobeniu ako šéfredaktora v TV Nova disponuje predpokladmi, ktoré ho predurčujú v tejto novej roli uspieť,” dodáva Peter Gažík k Michalovmu vymenovaniu.

„Dnešné rozhodnutie prichádza po mesiacoch diskusií s Petrom, ktorý mi preukázal veľkú flexibilitu a otvorenosť. V Markíze som prežil krásnych takmer 27 rokov života, je to skvelá televízia a želám jej všetko dobré a veľa úspechov,“ uviedol Henrich Krejča.

Nečakaný krok v Markíze:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Televízia MarkízaHenrich Krejča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu