Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polnišová BEZ ZÁBRAN: Na obrazovke odhodila šaty a... Ukázala sa v plavkách!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (2)
Petra Polnišová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečku Petru Polnišovú (47) si mnohí obľúbili kvôli tomu, že sa na nič nehrá - je prosto vždy sama sebou. Veľa žien ju obdivuje za to, že sa nehanbí za svoje krivky. Tentoraz ich hrdo vystavila na obrazovkách televízie Markíza. Aha!

Petra Polnišová najnovšie zahviezdi v markizáckej šou Možné je všetko. Herci, ktorí si už účinkovanie v Danglovej relácii vyskúšali, vedia, že to nie je med lízať. Tentoraz to zistí aj spomínaná herečka.

Tá v jednej úlohe bude musieť odhodiť svoje šaty a prezliecť sa do plaviek. Svoje krivky tak predvedie pred celým Slovenskom. Z Petry a jej kolegyne Zuzany Kubovčíkovej Šebovej sa totiž stanú akvabely.

Polnišová BEZ ZÁBRAN: Na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Herečka je známa tým, že sa za svoje krivky nehanbí. Obdivujú ju za to mnohé ženy. No nebolo to tak vždy. V minulosti totiž dlho bojovala so svojím ženským telom. Dnes je však rada za to, že patrí práve k nežnejšiemu pohlaviu. Nezabudnite ani túto sobotu o 20:30 sledovať zábavnú šou Možné je všetko, kde sa spolu s Petrou predvedie aj Mário Kuly Kollár.

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu