Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polnišová sa TAJNE VYDALA: Áno tretiemu mužovi... Zmenila si aj priezvisko!

Petra Polnišová sa pred pol rokom vydala. Zobraziť galériu (2)
Petra Polnišová sa pred pol rokom vydala. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pred rokom sme na Topkách špekulovali o tom, či sa Petra Polnišová tajne vydala. Svojho priateľa Juraja Brocka totiž nazvala manželom. Vtedy informácie o svadbe vyvrátila. Onedlho sa však stali pravdou. Už pol roka je totiž vydatou ženou. A zmenila si aj priezvisko!

Keď pred rokom v rozhovore pre český idnes.cz nazvala svojho priateľa Juraja "manželom", pýtali sme sa Petry Polnišovej, či sa vydala. Vtedy tvrdila, že nie: „Dobrý deň, nevydala som sa,“ odpovedala nám. No netrvalo dlho a stalo sa to realitou. Informoval o tom týždenník Plus 7 dní.

Herečka má byť vydatá už pol roka a dokonca si zmenila aj priezvisko - po novom sa volá Petra Brocková. „Nie sme typy, ktoré by všetko vykrikovali do sveta. Bolo to naše súkromné rozhodnutie,“ potvrdila týždenníku Petra a vysvetlila, prečo sa s krásnym životným krokom nepochválila skôr. 

Pre herečku ide už o sobáš s tretím mužom. V roku 2004 sa vydala za architekta Jaroslava Takáča a neskôr povedala áno Francúzovi Mathieuovi Darrasovi. Na jeseň 2008 sa však prevalilo, že sa s ním rozviedla. S Brockom tvorí pár približne 6 rokov. 

Petra Polnišová s manželom Jurajom Brockom.
Zobraziť galériu (2)
Petra Polnišová s manželom Jurajom Brockom.  (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu