Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

DESIVÝ zážitok českého speváka pri autonehode: Hľadal odtrhnutú nohu!

Spevák opísal svoj najstrašnejší zážitok Zobraziť galériu (3)
Spevák opísal svoj najstrašnejší zážitok (Zdroj: Instagram BC)

PRAHA - Svedkom autonehody nechce byť snáď nikto. Ale aj to je súčasť našich životov a ak sa niekedy v takejto situácii ocitneme, treba okamžite zasiahnuť. To urobil aj známy český spevák. Pri havárii istému mužovi odtrhlo nohu, ktorú musel ísť potom hľadať...

Žiaľ, aj takéto situácie sú súčasťou nášho života. Český spevák Ben Cristovao si vo videu magazínu The Mag vyskúšal detektor lži. Odpovedal na rôzne otázky moderátora, ktorý sa ho neskôr spýtal aj na to, či niekomu zachránil život. Ben odpovedal kladne a následne si zaspomínal na zážitok, ktorý označil za najstrašnejší.

„To bola taká drsnejšia vec. Sme išli z jednej šou a vodič kamiónu zaspal po ceste a zišiel dolu do priekopy, kde je rozostavaná diaľnica. A vrazil priamo medzi ľudí,” opisoval trasúcim sa hlasom. „Jedného pána, ktorý tam pracoval, zrazil ten kamión, ten pán odletel do poľa,” pokračoval.

DESIVÝ zážitok českého speváka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

„Ja som zastavil ako štvrté auto a nikto predo mnou nevychádzal z áut, tak som tam bežal, si hovorím, ty brďo, to fakt? Bežal som ja a pán nemal nohu, striekalo mu z nej strašne veľa krvi. Tak som mu držal tú nohu, trošičku som mu pomáhal zistiť, čo sa deje. Volal som na ľudí, aby dobehol niekto ďalší. Dobehol týpek s lekárničkou. Uviazali sme mu tú nohu, zaškrtili sme mu ju. Dali sme ho do stabilizovanej polohy a čakali na vrtuľník,” uviedol.

„Ten týpek, čo prišiel s tou lekárničkou, bol nejaký bývalý vojak, presne vedel, čo robiť, potom ma inštruoval. Rob toto, hento, tamto. Ja som len išiel podľa neho. Potom ma poslal hľadať tú nohu. To bola najstrašnejšia vec, akú som kedy v živote zažil. To bolo absolútne z iného sveta,” dodal. Muž, ktorému zachránili život, sa mu po pár rokoch ozval, že sa chce s ním stretnúť a poďakovať mu.

DESIVÝ zážitok českého speváka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu