Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známy spevák nečakane podstupuje vážnu operáciu: Odtrhnutá chrupavka aj kosť!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (2)
Ben Cristovao (Zdroj: Profimedia)

OLOMOUC - Najbližšie ho vystupovať neuvidíte! Známy český spevák (35) musí nutne podstúpiť vážnu operáciu. Aj keď sa jej dlhší čas vyhýbal, už, žiaľ, na výber nemá...

Ben Cristovao je, žiaľ, odpísaný na dlhší čas! Prednedávnom sa mu počas tréningu stala nehoda s ramenom. Snažil sa to napraviť rôznymi rehabilitáciami, ale nepomohlo, a tak musí teraz odložiť bokom všetky svoje pracovné povinnosti a ísť pod nôž!

Galéria: Ben Cristovao

„O chvíľu idem na operáciu ramena, ktoré som skúšal po nehode na našom sparingu s Lajošom Kleinom (profesionálny zápasník, pozn.red.) dať dokopy rehabilitáciami, ale bohužiaľ ďalej vypadávalo v zlých momentoch,” zveril sa svojim fanúšikom dnes ráno na Instagrame.

Známy spevák nečakane podstupuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram B.C.)

Bližšie opísal aj celý svoj zákrok. Z toho, čo som pochopil, sa v ramene odtrhlo labrum (labrum je kruh fibróznej chrupavky, ktorá je umiestnená okolo časti lopatky a slúži na stabilizáciu ramenného kĺbu, pozn.red.) aj s kusom kosti a tú je potreba privŕtať naspäť, a to labrum prišiť a vziať odniekiaľ zo svalu šľachu a privŕtať ju inam, aby to už nevypadávalo a fungovalo,” napísal Ben.

V nemocnici, ktorú si vybral, sa cíti fantasticky a zhodnotil, že všetci sú veľmi milí. Dokonca mu pomohli prekonať aj strach z uspania. „Viem, že som v tých najlepších rukách, všetci sú tu zlatí a dokázali zahnať aj môj strach z narkózy, ktorý síce nemá opodstatnenie, ale zato má u mňa v hlave čestné miesto niekoľko rokov,” dodal.

Pre svojich priaznivcov aktuálne nemá pozitívne správy. Musí totiž zrušiť najbližší koncert! „Chcel som sa už teraz ospravedlniť všetkým, že nezvládnem šou v Ostrave na Rainbow run 27. 5., ale zdravie je teraz priorita, a ak sa pre mňa našlo miesto u profesionálov s touto špecializáciou a otvorilo sa časové okno, musím do toho ísť. Ver mi, že keby som nemusel, tak extrémne nejdem,” priznal.

V júni však už chce začať vystupovať, ale pravdepodobne bude mať ešte zafixovanú ruku. Benovi prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu