Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markizácky superstarista v bolestiach: OPERÁCIA... Prísny zákaz pre fanúšičky!

Ben Cristovao opäť skončil v nemocnici. Zobraziť galériu (3)
Ben Cristovao opäť skončil v nemocnici. (Zdroj: Instagram BC)

PRAHA - Ďalší zákrok! Ani po májovej operácii ťažkosti superstaristu Bena Cristovaa neprestali. Včera musel ísť pod nôž znova.

Ben Cristovao sa v máji podrobil operácii ramena, ktoré si poškodil pri tréningu. Z toho, čo som pochopil, sa v ramene odtrhlo labrum (labrum je kruh fibróznej chrupavky, ktorá je umiestnená okolo časti lopatky a slúži na stabilizáciu ramenného kĺbu, pozn.red.) aj s kusom kosti a tú je potreba privŕtať naspäť, a to labrum prišiť a vziať odniekiaľ zo svalu šľachu a privŕtať ju inam, aby to už nevypadávalo a fungovalo,” opísal prvý zákrok Ben.

Problémy však neprestávali a včera ho opäť operovali. Ako infomoval svojich fanúšikov, tentoraz mu museli prišívať odtrhnutý biceps. „Na rozdiel od prvého zákroku sa už anestézie nebojím (až tak),” zveril sa spevák. 

Ben Cristovao deň pred zákrokom pozdravil fanúšikov z nemocnice.
Zobraziť galériu (3)
Ben Cristovao deň pred zákrokom pozdravil fanúšikov z nemocnice.  (Zdroj: Instagram BC)

Tentoraz sa rozhodol po operácii nerušiť svoje koncerty. Už 2. septembra vystúpi v Ostrave. Zároveň však venoval výstražné slová všetkým svojim fanúšičkám. Tie majú teraz zákaz vrhať sa Benovi nadšene do náručia. „Je extrémne potrebné, aby ste na mňa už neskákali, keď si idete na fotení po objatie. Objímem vás vždy veľmi rád, ale na udržanie ženy, čo skočí do náručia, tá ruka ešte po prvej operácii bohužiaľ nebola,” poprosil umelec dievčatá o ohľaduplnosť. 

Markizácky superstarista v bolestiach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram BC)

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu