Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poriadne odvážne FOTO slovenskej Miss: Úplne NAHÁ!

Daniela Vojtasová Zobraziť galériu (2)
Daniela Vojtasová (Zdroj: Ján Zemiar)

BANSKÁ BYSTRICA - 23-ročná Daniela Vojtasová si tento rok zo súťaže Miss Slovensko odniesla hneď niekoľko titulov. A na finále si "uchmatla" aj ten najprestížnejší. Stala sa kráľovnou krásy, a to nielen vďaka svojmu výzoru, ale aj kvôli svojej osobnosti. Z blondínky totiž vyžaruje pokora i srdečnosť. No a Daniela je naozaj krásna žena. Najnovšie to potvrdila aj novými zábermi z dielne talentovanej fotografky. Pred objektív sa postavila úplne nahá!

Dolnokubínčanka Daniela Vojtasová si tento rok zo súťaže Miss Slovensko odniesla korunku krásy. Organizátori tak našli dievča, ktoré spĺňalo všetky ich tohtoročné kritériá. Daniela nie je žena len s dokonalým zovňajškom, ale aj so skvelou osobnosťou, čo potvrdzuje aj svojim pokorným vystupovaním.

Je naozaj krásna a niet divu, že práve ona si "uchmatla" titul kráľovnej krásy. Onedlho bude našu krajinu reprezentovať na Miss World, kde má určite šancu zažiariť. Zatiaľ chodí po rôznych akciách či foteniach, čo môžete vidieť aj na jej sociálnej sieti Instagram.

Daniela Vojtasová
Zobraziť galériu (2)
Daniela Vojtasová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Naposledy sa postavila pred objektív úspešnej fotografky. A spoločne s tímom ľudí vyčarovali niečo neuveriteľné a nevídané. Blondínka vyzerala doslova ako zo zahraničného magazínu. Na zábere bola úplne nahá a intímne časti si prekrývala len kúskami kartónu. Mali by ste odvahu nafotiť niečo obdobné? Zahlasujte v ankete nižšie!

Viac o téme: Miss SlovenskoDaniela Vojtasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu