Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kobielsky na POLÍCII: Nahlásil STRATU a potom... NEČAKANÉ ODHALENIE vinníka!

Vlado Kobielsky mal o zábavu postarané! Zobraziť galériu (3)
Vlado Kobielsky mal o zábavu postarané! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Stres a panika! Aj to zažil po predstavení herec Vladimír Kobielsky (47), keď mu zmizla peňaženka. Stratu okamžite išiel nahlásiť na políciu, keďže tam mal všetko - karty, vodičák či doklady. No potom... Tak takéto rozuzlenie nepríjemnej situácie by ste vôbec nečakali!

Vlado Kobielsky stratil peňaženku: Nahlásil to POLÍCII a potom... Tak TOTO by ste nečakali! (Zdroj: Vlado Anjel)

Vlado Kobielsky mal o zábavu postarané! V rozhovore pre Topky.sk priznal, že v poslednej dobe všetko stráca. Strata osobných vecí je naozaj nepríjemný zážitok, hlavne keď sa jedná o niečo cenné.

Najprv stratil okuliare... „Stalo sa mi to minule, keď som bol s manželkou na pohotovosti. A potom nám odtiaľ volali, že som si tam zabudol okuliare, takže boli veľmi milí, že si na mňa spomenuli, že to boli moje okuliare,“ spomenul si na svoj nedávny zážitok. Avšak, tam to všetko nekončí. Neskôr prišla na rad aj jeho peňaženka!

Kobielsky na POLÍCII: Nahlásil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Herec v nej mal všetky doklady, platobné karty a vodičák. A tak mu nezostávalo nič iné, len to nahlásiť na polícii. „A vždy niečo teraz zabúdam a strácam, takže mám také obdobie. Od peňaženiek, ktorú tiež som už išiel nahlásiť, že som teda stratil všetky doklady, vodičák, bankové karty. Išiel som na policajný okrsok, po predstavení večer,“ prezradil a pokračoval ďalej.

Odhalenie ako z filmu! Hercov prípad mal nakoniec šťastný koniec a nečakane sa vyriešil, aj bez pomoci mužov zákona. „Potom mi zavolal môj kolega Bardy, že večer, keď si vybaľoval svoju koženú brašňu, si vybalil svoju peňaženku a našiel tam identicky rovnakú druhú peňaženku, ktorú si omylom do tej brašne hodil,“ pousmial sa. A tak peňaženka nebola stratená, ale nechtiac odcudzená.

Kobielsky na POLÍCII: Nahlásil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„Takže takto sa mi postaral o jeden príjemný deň, ale deti si nevyberáte a keďže hrá môjho syna, tak je mu prepáčené,“ dodal. Momentálne je natáčanie markizáckeho seriálu Mama na prenájom, kde hrá Vlado jednu z ústredných postáv, v plnom prúde. To, ako bude vyzerať nová séria sa už dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Vlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu