Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kobielsky v spoločnosti s dcérou (15): Wau, uživila by sa ako modelka!

Vladimír Kobielsky Zobraziť galériu (3)
Vladimír Kobielsky (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už je to pár rokov, čo herec Vladimír Kobielsky vyhral šiestu sériu Let‘s Dance. Avšak, vyzerá to tak, že na tanečnú šou nezanevrel. Najnovšie sa úspešný herec prišiel atmosférou len pokochať, keďže svoje si už v minulosti odtancoval. No a tentoraz do spoločnosti zobral aj svoju 15-ročnú dcéru Kláru. Tá nielenže poriadne vyrástla, ale doslova by sa uživila ako modelka!

Herec Vladimír Kobielsky v roku 2017 hviezdil na tanečnom parkete v markizáckej šou Let‘s Dance spolu s profesionálnou tanečnicou Dominikou Chrapekovou. Spoločnými silami sa im podarilo dotiahnuť to až do finálového kola, v ktorom súperili s hercom Braňom Deákom a Dominikou Roškovou. Napokon ich výkony natoľko ohúrili, že sa stali kráľom a kráľovnou šiestej série.

Kobielsky v spoločnosti s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

V tom čase ho do hľadiska chodila podporovať aj jeho 10-ročná dcéra Klára spolu s maminou a bratom. Z roztomilého dievčatka však odvtedy vyrástla už poriadne veľká slečna. Najnovšie sa dedo Edo z Mamy na prenájom ukázal práve na Let‘s Dance. Neprišiel však sám, spoločnosť mu robila jeho dcéra.

Dnes má Klára už 15 rokov a na červenom koberci bola veruže na nespoznanie. Poriadne vyrástla a kým v minulosti mala hnedé vlasy, dnes je z nej prefarbená čiernovláska. Nášmu oku tiež neuniklo to, že by sa pokojne mohla venovať aj modelingu. V čiernych šatách a vyšších lodičkách jej to nesmierne pristalo.

Vlado Kobielsky s dcérou
Zobraziť galériu (3)
Vlado Kobielsky s dcérou  (Zdroj: TV Markíza)

Pri tejto príležitosti sme oslovili aj samotného herca, aby nám prezradil, čomu sa jeho dcéra venuje a či sa náhodou neplánuje v budúcnosti živiť ako modelka. Na naše otázky však odpovedal len stručne. „Študuje prvý rok gymnázia a zatiaľ nad budúcnosťou nepremýšľa,” ozrejmil v skratke. Niet však žiadnych pochýb, že Klára rastie do krásy. A šťastný otecko sa ani len nenazdá a jeho dievčatko bude čo chvíľa dospelé.

Viac o téme: Vlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu