Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

ŠOK slovenskej speváčky: ZDEMOLOVANÝ plot, domov sa im zvalil… TOTO fakt?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

ŽARNOVICA - Hoci v prípade leta ide o najobľúbenejšie ročné obdobie, keďže väčšina z nás vyráža na dovolenky, prináša so sebou aj isté riziká. A to nehovoríme len o vysokých teplotách a s nimi súvisiacimi problémami...

Určite to poznáte. Ísť cestou po vidieku a dívať sa vôkol seba na zelenú trávu, farbené polia či obrovské balíky slamy, je vskutku príjemný pohľad. Akurát, že to posledné menované vie spôsobiť celkom slušnú šarapatu. A svoje o tom najnovšie vie aj herečka a speváčka Kristína Mečko, ktorá neverila vlastným očiam.

ŠOK slovenskej speváčky: ZDEMOLOVANÝ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív )

Do záhrady na pozemku domu sa im zrazu zrútil obrovský bal, ktorý im zdemoloval plot. A ešte väčší problém vznikol, keď sa celú nepríjemnosť snažili riešiť. „Viete mi, prosím, odporučiť, kam sa sťažovať, keď vám toto pristane na záhrade a zlynčuje to plot a kopu iných vecí? Príslušných agronómov sme kontaktovali, ale o ich odpovedi radšej pomlčím,” napísala na sociálnu sieť Instagram krásna umelkyňa, ktorá si už nevie rady. 

K fotografii, prostredníctvom ktorej bal v záhrade zdokumentovala, zároveň pridala varovanie pre tých, ktorí bývajú v prírode medzi kopcami rovnako ako ona. „Dávajte si pozor vy, ktorí takto bývate. Nie je to bezpečné, keď to nechávajú takto na kopcoch,” dodala Kristína, ktorá sa snáď napokon dovolá spravodlivosti a obrovské, ťažké balíky slamy už nebudú ohrozovať jej rodinu ani ich majetok. 

ŠOK slovenskej speváčky: ZDEMOLOVANÝ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.M.)

Viac o téme: Kristína Mečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu