Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda Markízy VYMENILA frajera: Kolega je minulosťou… Teraz sa túli ku kameramanovi!

Diana Ristová má už nového priateľa. Zobraziť galériu (3)
Diana Ristová má už nového priateľa. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Zamilovala sa do iného! Herečka Diana Ristová (23) má nového priateľa. Ešte v marci žiarila na Let's Dance po boku herca Olivera Asztalosa, no ten je dnes už zjavne minulosťou. Aktuálne sa túli ku kameramanovi z Mamy na prenájom!

Milostný život Diany Ristovej, ktorú verejnosť pozná ako recepčnú Lenku z Mamy na prenájom, prešiel v poslednom období poriadnym zemetrasením. Ešte pred pár mesiacmi sa mladá herečka usmievala po boku hereckého kolegu Olivera Asztalosa... Toho môžu diváci poznať zo seriálu Oteckovia ako Lukyho spolužiaka Kýbla. 

Diana Ristová s expriateľom Oliverom Asztalosom.
Zobraziť galériu (3)
Diana Ristová s expriateľom Oliverom Asztalosom.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Dvojica sa v marci spoločne objavila aj na priamom prenose Let's Dance a pôsobili zamilovaným dojmom. Situácia v ich vzťahu sa však zjavne rýchlo zmenila. Dnes už spolu nie sú, navyše Diana má už aj nového priateľa. Svedčí o tom záber, ktorým sa tmavovláska podelila na sociálnej sieti Instagram. Žiadne zbytočné slová, lebo jedna fotka, ktorá svedčí o všetkom. 

Herečka sa tam túli a láskyplne kúške ucho neznámeho mladíka, ktorý je otočený chrbtom. Jeho identitu však Ristová nijako netajila. Ide o istého Volodymyra Ostapetsa, ktorý podľa Wikipedie spolupracuje na seriáli Mama na prenájom ako kameraman. Je teda viac než isté, že dvojicu spojila práve práca. 

Hviezda Markízy VYMENILA frajera:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Diana RistováMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu