Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

A je to DEFINITÍVNE: Markizácky pár sa ROZIŠIEL!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - A je koniec! Začiatkom tohto roka mnohých prekvapilo, keď vyšlo najavo, že Minh z poslednej série Farmy tvorí pár so spevákom Davidom Keyom. Aj napriek tomu, že ich vzťah trval iba zopár mesiacov, bol pomerne turbulentný a pôsobil ako jazda na horskej dráhe. Dvojica sa dokonca stihla rozísť, a to rovno niekoľkokrát. No a teraz...

David a Minh počas vzťahu prežívali pomerne krušné chvíle. Ako sme už spomínali, chlapci sa počas niekoľkomesačného vzťahu viackrát rozišli a neraz si prostredníctvom sociálnej siete Instagram vymieňali drsné odkazy. A teraz sa tak stalo opäť. Mladý spevák však oznámil, že tentokrát ide o definitívne rozhodnutie. 

„Bolo to silné krásne obdobie, avšak každá kniha má svoj záver, koniec. V tej našej ste záver už videli, počuli niekoľkokrát, avšak to bola len zápletka. No nášmu príbehu je koniec,” napísal na svoj profil David, ktorý sa so situáciou evidentne zmieril. 

A je to DEFINITÍVNE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Dokonca sa nechal počuť, že už teraz je pripravený na nový vzťah. A jeho bývalý priateľ Minh to vraj vníma rovnako... „Naši fans nemusíte byť smutní, pretože v živote to tak funguje. Niečo začne a musí to aj skončiť presne ako kniha. To, že ostaneme priateľmi, vám je jasné, avšak každý už s inou životnou láskou, obidvaja sme pripravení na nových chlapcov,” dodal David.

Nuž ale... Ktovie. Možno dvojica opäť prekvapí a o pár dní sa dajú opäť dokopy. 

A je to DEFINITÍVNE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív D.K.)

Viac o téme: MinhDavid Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu