Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známy herec si vyrobil poriadnu HANBU: Ledva sa TACKAL a potom... VYMOČIL sa do kvetináča!

Jiří Macháček si opäť vyhodil z kopýtka. Zobraziť galériu (4)
Jiří Macháček si opäť vyhodil z kopýtka. (Zdroj: TASR/eXtra.cz)

KARLOVE VARY - Český hudobník a herec Jiří Macháček (56) je známy svojou rebelkou dušou. Neraz vystrájal na koncertoch, no občas si z kopýtka vyhodí aj v spoločnosti. Cez víkend sa zúčastnil prestížneho filmového festivalu v Karlovych Varoch. A zjavne si to tam užíval viac, ako by sa na takomto podujatí patrilo. V uliciach kúpeľného mestečka sa totiž doslova tackal a potom... Vymočil sa do kvetináča!

Jiří Macháček si za roky svojho pôsobenia v českom šoubiznise vyslúžil prívlastok "škandalózny". Mnohí majú ešte v čerstvej pamäti jeho vystrájanie na koncerte kapely MIG 21, kedy na pódiu ovoniaval nohavičky a podprsenky od fanúšičiek. Slávny Čech vtedy navyše pôsobil, že bol potužený alkoholom. A to je len jeden z mnoha príkladov jeho verejných výstrelkov. 

Aktuálne sa v Karlových Varoch koná medzinárodný filmový festival. Na takomto prestížnom podujatí sa očakáva nielen prísne dodržanie etikety, ale aj správanie na úrovni. A hoci k večierkom, ktoré festival sprevádzajú, alkohol patrí, hostia by mali byť schopní odhadnúť hranicu, za ktorú by sa nemali dostať. No zábery, ktoré sa podarilo natočiť portálu eXtra.cz, napovedajú, že Macháčkovi sa to opäť nepodarilo.

Známy herec si vyrobil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Empresa Media/Empresa Media/Profimedia)

Bar vraj opustil až pred štvrtou hodinou rannou a v uliciach kúpeľného mestečka sa ho nedalo prehliadnuť - kolonáda mu totiž bola malá. Motal sa sprava doľava a zo štýlu jeho chôdze bolo evidentné, že má za sebou veľmi náročný spoločenský večer. Bol tak unavený, že sa dokonca na chvíľu musel zastaviť a oddýchnuť si. 

Než sa dostal do hotela, pristavil sa ešte pri veľkom kvetináči s dekoratívnym stromom, kde si uľavil. FOTO a VIDEO nájdete TU» Treba však povedať, že to zďaleka nie je prvýkrát, čo si v Karlových Varoch takto vyhodil z kopýtka. Legendárna je aj jeho oslava 44. narodenín. Vtedy dokonca spoločne s Aňou Geislerovou a Táňou Vilhelmovou skončili v rieke Teplá. 

Známy herec si vyrobil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reprofoto eXtra.cz)

Viac o téme: MFF Karlove Vary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu