Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brzobohatý po AFÉRE so ženskými šatami: Aha, ako dorazil do Karlových Varov... DETAIL, ktorý sa nedal prehliadnuť!

Ondřej Brzobohatý Zobraziť galériu (4)
Ondřej Brzobohatý (Zdroj: Tv Prima)

KARLOVE VARY - 57. ročník medzinárodného filmového festivalu je v plnom prúde a v kúpeľnom mestečku na západe Česka sa aktuálne nachádzajú všetci, čo v šoubiznise niečo znamenajú. Chýbať nemohol ani Ondřej Brzobohatý (40). Do spoločnosti dorazil len 6 týždňov po prevalení jeho záľuby prezliekať sa za ženu. No a na červenom koberci sa práve v súvislosti so spomínanou aférou nedal prehliadnuť jeden detail... Hudobník mal nalakované nechty!

Keď sa na verejnosť dostala informácia, že sa Ondřej Brzobohatý rád prezlieka za ženu, známy Čech všetko priznal. Vraj je veľkým fanúšikom Drag Queen. „Niekomu to môže pripadať zvláštne alebo divné, ale ja sa pri tom skvele bavím a náramne sa odreagujem,“ reagoval v polovici mája hudobník, keď sa "aféra" začala šíriť médiami. 

Odvtedy uplynulo už 6 týždňov a na uniknutú žalobu z cirkevného súdu si už spomenie málokto. Aktuálne sa Ondřej spolu so svojou priateľkou Danielou Pisařovicovou objavil na červenom koberci Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch... A mnohým pri pohľade na dvojicu v kontexte nedávnej aféry neunikol jeden detail. Hudobník totiž dorazil s čiernymi nalakovanými nechtami. Viac FOTO priniesol portál eXtra.cz»

Brzobohatý po AFÉRE so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reprofoto eXtra.cz)

Viac o téme: Ondřej BrzobohatýMFF Karlove Vary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu