Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brzobohatého TAJOMSTVO odhalené: Áno, PREZLIEKAM sa za ŽENU!

Ondřej Brzobohatý Zobraziť galériu (4)
Ondřej Brzobohatý

PRAHA - Pomsta exmanželky?! Aktuálne vyplávalo na povrch, že herec a hudobník Ondřej Brzobohatý sa v súkromí prezlieka za ženu a má dokonca aj svoju prezývku ako takzvaná Drag Queen. Informácie pochádzajú zo žaloby, ktorou sa jeho ex Taťána Kuchařová po rozvode snaží úplne anulovať ich zväzok.

O krachu ich vzťahu sa začalo šepkať v roku 2021, súd Ondřeja Brzobohatého a Taťánu Kuchařovú rozviedol v polovici marca 2022. 

Brzobohatého TAJOMSTVO odhalené: Áno,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram TK)

Miss World 2006 sa však okamžite vyjadrovala, že chce manželstvo nielen rozviesť, ale úplne anulovať na cirkevnom súde. Aktuálne sa Blesk dostal k zneniu žaloby, ktorú tam kráska zaslala. Podľa Ondřeja stojí jeho ex aj za tým, že sa spis dostal do médií.

„Nie je potrebné byť detektív, aby sme vylučovacou metódou prišli na jediné meno. Z cirkevného súdu na to nemá nikto dôvod. Vzhľadom k dehonestujúcemu obsahu žaloby by som bol úplný blázon, keby som to urobil ja. Pokiaľ by to bol jeden z našich právnikov, tak môžu rovno obaja vrátiť diplom, a zostáva teda už len jediný človek – Taťána. Úprimne, toto zistenie mi príde najdesivejšie na tom všetkom,” vyhlásil pre Blesk hudobník s tým, že tento krok vníma ako pomstu za to, že si od nej dovolil odísť. Už keď jej oznámil úmysel rozviesť sa, mu údajne doslova povedala, že ho zničí. 

Brzobohatého TAJOMSTVO odhalené: Áno,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram TK)

Jedným z tvrdení v žalobe je, že Brzobohatý požadoval po svojej manželke sex prezlečený za ženu. „O svojej sexualite som nikdy nepochyboval. Moja orientácia je a vždy bola heterosexuálna,” komentoval to umelec. Podľa neho je spis plný nepravdivých tvrdení, no prezliekanie sa za ženu potvrdil. 

„Ako decko som sa často prezliekal za rôzne postavy z filmov a chodil sa potom predvádzať rodičom do obývačky. Som veľkým fanúšikom aj Drag Queen. Niekomu to môže pripadať zvláštne alebo divné, ale ja sa pri tom skvele bavím a náramne sa odreagujem. Rozhodne to ale nemá vplyv na moje duševné zdravie alebo moju sexuálnu orientáciu,” tvrdí Ondřej, ktorý ako Drag Queen používa meno Tiffany Ritchbitch. „To krstné meno je inšpirované mojím milovaným filmom s Audrey Hepburn Raňajky u Tiffanyho. A Ritchbitch je vtipný odkaz na moje priezvisko. Celé je to nadsádzka,” vysvetlil. 

Blesk disponuje aj fotografiami Brzobohatého v prevlekoch. Podľa herca je jasné, že im ich mohla poslať jedine jeho exmanželka. Po rozhovore, ktorý denníku poskytol, im jednu snímku napokon zaslal aj on. Tá mala dokazovať, že sa prezliekal nielen on, ale aj Taťána. Podľa jeho slov takéto prezliekacie večierky organizovali bežne. 

Napriek tomu ho časom manželka poslala k sexuologičke. „Šiel som tam, pretože som jej chcel dokázať, že moja záľuba v prezliekaní nemá nič spoločné s mojou orientáciou, ako sa Taťána bála. Zároveň si chcela potvrdiť, že to nie je dedičné,” prezradil Ondřej. Záver odborníčky bol vraj jasný – „Nie som homosexuál a nie je to dedičné.”

Jednou z otázok na zamyslenie je podľa Brzobohatého fakt, že ak bol také monštrum, ako ho Kuchařová vykreslila v žalobe, prečo žiadosť o rozvod nepodala ona sama... 

Brzobohatého TAJOMSTVO odhalené: Áno,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Ondřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu