Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Priscilla s Mirkou sa pustili do Petrany: TOTO už PREHNALA... Víťazka šou zvažuje PRÁVNE KROKY!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Tak toto nemá obdobu! Aj napriek tomu, že slovenské televízie odvysielali už mnohé reality šou, ani jedna z nich nepreniesla televíznu drámu aj do reality. Teda, určite nie v takých extrémnych rozmeroch, ako práve Ruža pre nevestu. Hoci si diváci finále tejto šou pozreli už pred niekoľkými týždňami a nakrúcanie sa skončilo ešte minulý rok, súťažiace si ešte stále skáču do vlasov a konflikty medzi nimi neutíchajú. Práve naopak. Naberajú na obrátkach!

Čo sa týka Ruže pre nevestu, témou číslo jeden je už niekoľko mesiacov Bratislavčanka Petrana, ktorá sa stala absolútnou víťazkou a získala si srdce Tomáša Tarra. Teda, aspoň na niekoľko mesiacov, keďže dvojica priznala, že vzťah im krachol. Plavovláska bola takmer od začiatku šou jednou z najhorúcejších adeptiek na víťazstvo a to, že s Tomášom majú k sebe blízko, neuniklo ani ostatným súťažiacim. 

Priscilla s Mirkou sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hoci sa dievčatá snažili, ako sa len dalo a nestránili sa ani odpornej šikany, Petranu sa im v očiach Tomáša nepodarilo zdiskreditovať a vybral si ju aj napriek všetkým drámam a intrigám. A človek by si pomyslel, že po odvysielaní šou ich konflikty utíchnu. Lenže bývalé súťažiace nemajú dosť a do Petrany stále kopú. Najviac zlostných vyjadrení na adresu Petrany má na svedomí prostoreká Priscilla a absolútnou špičkou v kydaní na svoju súperku je Mirka, ktorá na Petranu pľuje špinu pri každej možnej príležitosti, hoci neustále opakuje, že sa k nej už vyjadrovať nebude a to, že ju Tomáš poslal domov, ju vôbec nemrzí.  

Obe dievčatá teraz prijali pozvanie do podcastu SNAMI, kde počas takmer dvoch hodín rozprávali o šou Ruža pre nevestu. A zrejme nikoho neprekvapí, že najviac času z rozhovoru venovali práve téme Petrana a Miroslava si zopárkrát zlostne kopla aj do Tomáša. Televízne nevesty si absolútne nedávali servítku pred ústa a na víťazke šou nenechali suchú ani nitku. V jednom momente to ale Priscilla totálne prehnala. 

Priscilla s Mirkou sa
Zobraziť galériu (4)

Keď prišlo na tému mentálneho zdravia, Petranu opäť vysmiali, no následne Priscilla svojimi slovami úplne šokovala. „Sama nevie, čo je mentálne zdravie... Ja sa k tomu vyjadrím! Oni to nedali ani do telky, lebo povedali, že je to nevhodné. Ja som sa k tomu nevyjadrovala, lebo nebolo podložené, že je to pravda. Ale počula som, niektoré baby na vile rozprávali o tom, že Petrana tam žrala tabletky, nejaké antidepresívne tabletky... A zapíjala to chľastom. A furt bola mimo proste. No ja si myslím, že je to dosť vážne, keď zožerie napríklad pol palety na posedenie a vypije fľašu vína na to,” vyjadrila sa Priscilla. 

Priscilla s Mirkou sa
Zobraziť galériu (4)

A keďže ide o mimoriadne citlivú tému a pomerne vážne obvinenia, k celej tejto veci sme oslovili aj samotnú Petranu. Tá pre Topky.sk prezradila, že Priscillino vyjadrenie sa k nej už dostalo a zvažuje právne kroky. Stanovisko Petrany uvádzame v plnom znení: 

„Plytké útoky na mentálne zdravie sú presne dôvodom toho, prečo o tom tak málo ľudí na Slovensku hovorí. Je veľmi jednoduché vypočuť si niekoho príbeh o ťažkej minulosti a potom to použiť proti nim. Toto sa momentálne deje mne od niektorých spoluúčastníčok šou. Je to niečo, čo som očakávala, je to téma, o ktorej sa otvorene nehovorí, ale napriek tomu viem a verím tomu, že moja úprimnosť o mojej minulosti pomáha ľuďom, čo si prechádzajú tým istým.

Človek ako Priscilla, ktorý sa zníži na takéto útoky a lži ohľadom mentálneho zdravia druhej osoby, si ani nezaslúži komentár. Každopádne, takéto komenty sú pohoršujúce, pretože táto stigma, ktorá vraví to, že každý človek, čo má/mal problémy so psychickým zdravím, je na ťažkých liekoch, zneužíva lieky alebo ich užíva nesprávne, je niečo, čo by sa v roku 2023 už vôbec nemalo akceptovať. Čo sa týka môjho stanoviska voči týmto vyjadreniam, je to čistá šikana a dehonestácia mojej osoby, a už aj zvažujem právne kroky.

Ja sa ale predovšetkým momentálne sústreďujem na seba a svoj život, nebudem zatiaľ míňať svoju energiu na ľudí, ktorí svojím postojom k mentálnemu zdraviu dokážu spáchať veľké zlo, a iba rozširujú túto negatívnu stigmu. Ja sa naďalej budem k mentálnemu zdraviu vyjadrovať, netajiť sa svojou minulosťou a snáď postupne spolu s inými priekopníkmi povedomia o duševnom zdraví dokážeme túto tému detabuizovať a pomôcť čo i len pár ľuďom.”

Viac o téme: PriscillaMirkaRuža pre nevestu Petrana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu