Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

VEĽKÉ prekvapenie: Priscilla z Ruže sa POBIJE s kolegyňou zo šou!

Priscilla Versluis Zobraziť galériu (3)
Priscilla Versluis (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Včerajší podvečer patril jednoznačne tlačovej konferencii Fight Night Challenge. Túto akciu a svojich favoritov prišlo podporiť mnoho ľudí. Ako sme už zvyknutí, ani tentokrát nebude chýbať ženský zápas, a to v podaní Priscilly a jej kolegyne zo šou Ruža pre nevestu!

Takto to vyzeralo na tlačovke Fight Night Challenge! (Zdroj: Maarty)

V priestoroch jednej známej bratislavskej reštaurácie sa včera podvečer konala tlačová konferencia Fight Night Challenge. V ringu sa aj tentokrát ukáže mnoho známych osobností. "Pobiť sa" idú napríklad bývalí farmári Michal Mošpan i Imi Barón Štefaník či krásky z Ruže pre nevestu.

Galéria: Tlačová konferencia Fight Night Challenge

Spomínaná organizácia už pred časom avizovala, že sa v ringu ukáže Priscilla, ktorá utkvela v pamäti mnohým fanúšikom romantickej šou vďaka jej ostrému slovníku. Jej súperka však doteraz známa nebola. A toto je naozaj veľké prekvapenie!

VEĽKÉ prekvapenie: Priscilla z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Priscilla sa netajila tým, že by si to rada rozdala s Petranou Galateou Oráčovou, no žiaľ, plavovláska ponuku na zápas neprijala, a tak jej nezostávalo nič iné, len čakať, kto s ňou do ringu pôjde. Organizácia ale nezalovila po súperke v iných vodách!

Už v decembri sa Priscilla totiž v zápasníckom ringu stretne so svojou kolegyňou Terezou Kosecovou, ktorá sa v markizáckej šou udržala až do konca. Terka je známa tým, že nemá vysoké sebavedomie a pôsobí skôr utiahnutým dojmom. Necháme sa však prekvapiť, ako táto "bitka" nakoniec dopadne. Lístky na Fight Night Challenge 5 zakúpite v sieti Predpredaj.sk.

VEĽKÉ prekvapenie: Priscilla z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Priscilla VersluisTereza Kosecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu