Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tomáš Tarr po ROZCHODE: Petranu vymenil za ďalšiu nevestu… Tajné RANDE na zámku!

Tomáš Tarr skúša svoje šťastie u ďalšej nevesty. Zobraziť galériu (14)
Tomáš Tarr skúša svoje šťastie u ďalšej nevesty. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Hoci markizácky ženích Tomáš Tarr (29) v reality šou Ruža pre nevestu nenašiel tu pravú, nezaháľa a svoje šťastie skúša u ďalšej krásky. Len pár dní po tom, čo sa prevalilo, že jeho vzťah s víťazkou Petranou Galateou Oráčovou (21) nevyšiel, bol prichytený na tajnom rande na romantickom zámku. Zálusk si tentokrát robí na túto nevestu!

Tomáš Tarr na rande s bývalou súťažiacou z Ruže pre nevestu (Zdroj: Instagram T.T.)

Jednou zo súťažiach v markizáckej reality šou Ruža pre nevestu, kde si Tomáš Tarr hľadal svoju vysnívanú polovičku, bola aj tmavovlasá kráska Marcela Dolniaková. No hoci sa dvojica od prvej chvíle netajila tým, že medzi nimi funguje silná chémia, napokon sa ich cesty rozišli, čo televízny ženích aj patrične oplakal. 

Tomáš Marcelu podozrieval z toho, že z jej strany nejde o skutočné city a jej úmyslom bolo len zviditeľniť sa. Pri lúčení si však dvojica dala sľub, že keď natáčanie skončí, stretnú sa. A Tomáš svoj sľub dodržal. Len pár dní po tom, čo sa prevalilo, že jeho vzťah s víťazkou Petranou nevyšiel, sa rozhodol Marcelu pozvať na rande.

Tomáš Tarr po ROZCHODE:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dvojicu nachytali hrkútať si v priestoroch luxusného zámku v Haliči. Až po tom, čo správa obletela médiá, sa Marcela a Tomáš o spoločné chvíle podelili aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram.

„Nielen, že som v šou zistila, že Tomi sa nebojí prejaviť emócie a city, tak som aj zistila, že Tomáško drží sľuby,“ poznamenala Marcela a poukázala na fakt, že markizácky ženích si pevne stojí za svojím slovom a zobral ju na spomínané rande. To, či ich romantická chvíľka skončila len pri decentnom popíjaní, alebo si dvojica pobyt na zámku predĺžila a užívala si ďalej spoločné chvíle, vedia však už len oni sami.

Tomáš Tarr bol na rande s Marcelou
Zobraziť galériu (14)
Tomáš Tarr bol na rande s Marcelou  (Zdroj: Instagram T.T.)

Viac o téme: Tomáš TarrMarcela Dolniaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu