Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy Slovák už nesmúti: Po rozchode s českou herečkou... TOTO je jeho nová frajerka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Pixabay)

BRATISLAVA - Minulý rok v lete začala verejnosť špekulovať, že slovenský youtuber Daniel Štrauch alias Gogo a česká herečka Anna Kadeřávková sa rozišli. Dvojica tvorila pár niekoľko mesiacov a to, že sú od seba, napokon koncom augusta umelkyňa potvrdila. Gogovi tak nevyšiel ďalší vzťah, ktorý vyzeral naozaj nádejne. Ešte pred Kadeřávkou bola dlhé roky po jeho boku youtuberka Lucia Hrušková (Lucy Pug) a hoci vyzeralo, že je to mimoriadne vážne, ich rozprávka mala smutný koniec. No a teraz...

Tentokrát sa mu snáď zadarí! Sympatický youtuber už nie je sám a láske dal opäť šancu. To, že má novú priateľku, vyšlo najavo prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde zverejnil niekoľko záberov s neznámou ženou, ktorú na fotkách síce veľmi nevidno, no vďaka tomu, že ju označil, nebolo náročné vypátrať, o koho ide. 

Známy Slovák už nesmúti:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

A slovo neznáma ju nakoniec až tak úplne nevystihuje. Teda aspoň v jej kruhoch. Ak vám je Anna Marie Purić známa, môže to byť vďaka tomu, že si zahrala v českom filme Banger a mihla sa aj v seriáli Pán profesor. Mladá kráska so srbskými koreňmi však pôsobí najmä ako TikTokerka a na tejto sociálnej sieti ju sledujú státisíce fanúšikov. 

Známy Slovák už nesmúti:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

To, že Anna a Daniel tvoria pár, nedal najavo len náš youtuber, ale aj jeho nežná polovička. Ak sa pozriete na jej profil na sociálnej sieti Instagram, na jednej z fotiek, ktoré má na nástenke, svieti aj podobizeň Goga, ktorý na nej pózuje... s kalerábom. Presvedčivejšie už ale vyzerá snímka, ktorú na svoj príbeh pridal Daniel. Hoci ich vidno len z diaľky, na fotke sú zachytení pri romantickej prechádzke pri jazere. 

No a keďže na zábere nie je rozoznateľné nič detailnejšie, pozrite sa, ako vlastne Gogova nová partnerka vyzerá. 

Viac o téme: GogoDaniel Štrauch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu