Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa Slovenka si objednala drahý gauč: Prišiel jej ODPAD a ľudí VARUJE pred známym obchodom… PREBOHA, to čo je?!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Instagram )

BRATUSLAVA - Aj vám sa už určite aspoň raz stalo, že ste si cez internetový obchod objednali niečo, s čím ste napokon neboli spokojní. Väčšinu z nás dokáže rozladiť aj keď ide o nejakú maličkosť, na ktorú sme sa tešili, oveľa väčší problém vie nastať v momente, ak ide o výrobok za viac ako tisíc eur a predajca už MESIACE nie je schopný zjednať nápravu a vrátiť peniaze. Uff, tak toto je poriadny"prúser"!

Luciána Čvirková v roku 2013 získala titul II. vicemiss na prestížnej súťaži Miss Slovenko. Známa kráska síce nepatrí medzi ženy, ktoré vymetajú jednu spoločenskú akciu za druhou, koncom minulého roka sa však na jednej z nich predsa len objavila. A práve vtedy vyšlo najavo jej sladké tajomstvo - pôvabná brunetka bola v očakávaní a tešila sa na svoje prvé bábätko. 

II. vicemiss Luciána Čvirková
Zobraziť galériu (7)
II. vicemiss Luciána Čvirková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Dnes už je Luciána mamičkou na plný úväzok, no a pre svoju mladú rodinku sa snaží zriadiť útulný domov. Ešte v polovici marca jej domov konečne prišla vytúžená pohovka, o ktorej mladá brunetka snívala. Akurát, že keď sedačku rozbalila, nevyzerala ako zo sna, ale skôr ako čistá nočná mora. Pohovka totiž bola roztrhaná, špinavá a polámaná. No a aby toho nebolo málo, časť z nej dokonca aj chýbala. 

Známa Slovenka si objednala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram )

Luciána sa celú vec snažila okamžite vyriešiť a gauč, ktorý bol v otrasnom stave, samozrejme, vrátila. Avšak ani po takmer troch mesiacoch jej jednanie neprinieslo výsledok. Známy internetový eshop, ktorý sa prezentuje ako luxusný obchod, doteraz nezjednal žiadnu nápravu a bývalej vicemiss ešte stále nevrátili peniaze. Mladá mamička sa preto rozhodla, že túto situáciu začne riešiť verejne.

Príspevok s fotografiami pohovky, ktorá vyzerá ako zo smetiska, jej na sociálnej sieti prezdieľalo už množstvo ľudí, medzi nimi aj jej kolegyňa z Miss - Kristína Krajčírová. A tá sa poriadne rozhnevala a nemenovaný obchod na všetkých príspevkoch v príbehu na Instagrame aj označila s výzvou, aby Luciáne okamžite vrátili peniaze. 

Známa Slovenka si objednala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram )

„Teraz si predstavte, že si tvoríte domov vyberáte, čo sa kde hodí, zaplatíte nemalé peniaze a pošlú vám sedačku v takomto stave. Vy im ju pošlete naspäť a oni sa dookola vyhovárajú. A vy nemáte ani sedačku ani peniaze," hromžila Kristína, ktorej sa zrazu začali ozývať ľudia s podobnými skúsenosťami. 

Podľa toho, čo jej napísali fanúšikovia, Luciána nie je sama, kto dostal poškodený tovar a rovnako nie je prvou zákazníčkou, ktorá zostala bez nábytku a aj bez peňazí. Nuž, nezostáva nič iné, než aby boli ľudia ešte obozretnejší a pri objednávaní si pozreli čo najviac možných dostupných recenzií, prípadne sa na skúsenosti s takýmito obchodmi popýtali aj na sociálnych sieťach.  

Známa Slovenka si objednala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram )
Známa Slovenka si objednala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Luciana Čvirková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu