Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kondolencie vdove po Danielovi Heribanovi (†43): SRDCERVÚCI pohľad... Úsmevy plné BOLESTI!

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Musela byť mimoriadne statočná! V utorok dopoludnia sa v priestoroch Nového SND konala rozlúčka so zosnulým hercom Danielom Heribanom (†43), ktorý naposledy vydýchol minulý týždeň v stredu. Svoje posledné zbohom mu prišlo dať mnoho jeho kolegov, priateľov, no aj fanúšikov. A hoci to predpokladal len málokto, medzi desiatkami smútiacich sa objavila aj hercova manželka Kamila Heribanová.

Rodina pochovala Daniela Heribana ešte počas víkendu v obci Suchá nad parnou neďaleko Trnavy. Keďže ide o čerstvú a mimoriadne tragickú udalosť, nik by sa nečudoval, ak by sa vdova po hercovi na poslednej rozlúčke v SND neobjavila, keďže sa s ním rozlúčila počas pohrebu v kruhu najbližších. 

Kondolencie vdove po Danielovi Heribanovi (†43): Srdcervúci pohľad... Úsmevy plné bolesti! (Zdroj: Maarty)

Galéria: FOTOGALÉRIA Posledná rozlúčka s Danielom Heribanom († 43)

Zdrvená Kamila, matka dvoch synov Daniela Heribana, však pozbierala všetky sily a na oficiálnu rozlúčku v divadle prišla. Po celý čas sedela v skupinke blízkych, z ktorej odišla až po skončení, aby jej prítomní mohli vyjadriť svoje úprimné kondolencie. 

A pohľad na herečku, ktorá sa zo všetkých síl snažila držať, dosova trhal srdce. Aj napriek obrovskej bolesti, ktorú momentálne prežíva, bola mimoriadne statočná. Prijala slová ľútosti aj objatia a všetkých odmenila jemným vďačným úsmevom, hoci sa jej v očiach vôbec neodrážal. 

Rodine a blízkym Daniela Heribana ešte raz vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Česť jeho pamiatke. 

Kondolencie vdove po Danielovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram KH)

Viac o téme: PohrebDaniel HeribanPosledná rozlúčkaKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu