Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známeho českého speváka NAPADLA fanúšička: Preboha! Chcela mu utrhnúť penis?

Ben Cristovao Zobraziť galériu (3)
Ben Cristovao (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Český spevák Ben Cristovao (35) zažil naozaj nepríjemnú skúsenosť so svojou fanúšičkou. Tá, keď ho uvidela, zrejme nevedela, čo od radosti. Skoro mu utrhla penis!

Talentovaný spevák Ben Cristovao zahviezdil v roku 2009 v šou SuperStar. Po tom, čo v súťaži obsadil úctyhodné 7. miesto, rozbehol svoju hudobnú kariéru. O 5 rokov neskôr, jeho veľký megahit s názvom Bomby lámal rekordy. Jeho pesničky idú s dobou a ani tie najnovšie nie sú výnimkou.

Galéria: Ben Cristovao

SuperStar mu otvorila dvere do hudobného sveta. To patrične využil a dnes ho poznajú tak ako v Česku, rovnako aj na Slovensku. Jeho koncerty sú neustále vypredané, o čom svedčí aj ten posledný, ktorý sa uskutočnil v pražskej O2 Aréne. Je jasné, že spevák si za tie roky vybudoval značnú základňu verných fanúšikov a fanúšičiek.

A tí po ňom doslova šalejú. Veď, niet sa čomu čudovať, keďže je to naozaj pohľadný muž. Pre ženy sa stal akousi platonickou láskou a zrejme nepoznajú žiadne hranice. Toto už bolo poriadne cez! Prednedávnom sa podelil o jednu bizarnú skúsenosť, ktorú zažil. Doslova si ho odchytila jeho šialená fanúšička a nepríjemne ho napadla! 

Známeho českého speváka NAPADLA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram B.C.)

„To bolo, keď sme mali koncert. Jedno dievča ma chytilo tam dole. Chytila ho, tak som potom zakričal. Potom ho pustila a následne ma chytila ešte za gule. Ale ako za také vrece, ktoré dobre uchopíš. Ja som nemohol, umieral som bolesťou. A stále to len ťahala k sebe,“ priznal vo videu pre Kontrast entertainment. Aj keď zjavne Ben na svojich koncertoch zažil už všeličo možné, ale stále aj po toľkých rokoch vystupovania ho dokáže niekto takto nemilo prekvapiť. Známi ľudia to niekedy naozaj nemajú ľahké.

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu