Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátor Sajfa po prvýkrát UKÁZAL SYNA: Na koho sa malý Šimon podobá?!

Matej Cifra Sajfa s rodinou Zobraziť galériu (10)
Matej Cifra Sajfa s rodinou (Zdroj: Instagram VO)

BRATISLAVA - Obľúbený slovenský moderátor Matej Sajfa Cifra (43) sa minulý rok stal dvojnásobným otcom. Okrem krásnej dcérky Sáry mu jeho manželka, moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová (34) priviedla na svet aj vytúženého chlapca a dali mu meno Šimon. Donedávna ho neukazovali, avšak nastal zlom. Jéj, ten je ale zlatý...

Mnohé známe tváre zo šoubiznisu sa snažia svoje ratolesti chrániť a na sociálnych sieťach im často tvár zakrývajú rôznymi emotikonmi, prípadne ich fotia tak, aby ich nebolo možné rozpoznať. To robil aj slovenský moderátor Matej Cifra alias Sajfa, ktorý je hrdým dvojnásobným otcom.

Matej Cifra Sajfa a jeho deti
Zobraziť galériu (10)
Matej Cifra Sajfa a jeho deti  (Zdroj: Instagram M.C.)

No včera nastal u spomínaného moderátora zlomový bod a svojho syna Šimona ukázal na sieti Instagram. „Už nejaký čas fotím na analógový foťák s klasickým filmom, predovšetkým deti, ako rastú a nechávam si potom vyvolávať fotky, ktoré zatiaľ ukladám do škatule a na staršie kolená ich so ženou budeme pri krbe triediť, zakladať a spomínať,“ prezradil moderátor.

A nechýbala ani fotografia so synom, s ktorým sa odfotil v odraze zrkadla. A prvý raz mu nijako neskrýval tvár. Čo poviete, na koho zo svojich známych rodičov sa malý Šimon podobá? 

Moderátor Sajfa ukázal svojho syna
Zobraziť galériu (10)
Moderátor Sajfa ukázal svojho syna  (Zdroj: Instagram M.C.)

Viac o téme: Matej Cifra Sajfa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu