Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sajfov PRÚSER v živom vysielaní: Za TOTO dostal mastnú pokutu!

Adela a Sajfa moderovali spolu dlhé roky Zobraziť galériu (4)
Adela a Sajfa moderovali spolu dlhé roky (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Tak toto poriadne prepískol! Matej Sajfa Cifra (44) je skvelý moderátor, ale aj on robí občas chyby. Za jednu takú dostal mastnú pokutu!

Už viac ako dve dekády živí Mateja Cifru jeho hlas. Od roku 2000 začal pôsobiť v rádiovom vysielaní, kde sa uchytil natoľko, že ho poslucháči počúvajú dodnes. Ale občas sa aj majster tesár utne! Svoje o tom vie aj samotný Sajfa, ktorý musel v minulosti zaplatiť mastnú pokutu.

Ešte počas moderovačiek s Adelou mali spoločne propagovať istú vodu. No nedopadlo to podľa predstáv objednávateľa. Viete, ani sme proti tomu nič nemali. Čistá pitná voda, žiadna zmluva s diablom, že nejako sa snažíme prepašovať dobré meno kokaínu do éteru,“ prezradila Adela v podcaste Sit down s Veronikou Ostrihoňovou.

Sajfov PRÚSER v živom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„A Sajfa jedného dňa z ničoho nič, že, no ale ani s tou vodou to netreba preháňať, aj veľa vody škodí,“ vybehlo mu z úst s tým, že on si dá rád aj sladený nápoj. Adela so Sajfom mali 4 vstupy a z toho práve ten, v ktorom to povedal, bol platený. Čím viac sa ho Adela snažila naviesť na tú správnu cestu, tým viac to kazil.

„Ona sa už na mňa tak pozerala, že: Nehrabe ti náhodou?“ dodal Sajfa. „To je jediný človek, ktorý dokáže vodu, naozaj, že zdroj života aj v platenom vstupe preonačiť,“ pousmiala sa Adela. „To bolo prvýkrát, čo si dostal normálne finančnú pokutu,“ nabonzovala ho.

Sajfov PRÚSER v živom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.Č.)

Prišiel za nimi vtedy ich generálny riaditeľ a Sajfa musel zaplatiť pokutu až 500 eur. Ako prezradil,  vždy, keď v éteri prestrelil, pred vedením sa obhajoval tým, že je umelec a tvorí.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu