Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sajfovi a Veronike sa narodil SYN: Utajený PÔROD mimo Slovenska!

Sajfovi a Veronike sa narodil syn. Zobraziť galériu (5)
Sajfovi a Veronike sa narodil syn.

BRNO - V rodine Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej (33) a Mateja Sajfu Cifru (43) zavládla obrovská radosť. K dcérke Sáre totiž v piatok pribudlo ďalšie dieťa. Dvojici sa narodil syn, ktorému dali krásne meno. Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo moderátorka prvýkrát rodila na súkromnej klinike v Bratislave, tentokrát si zvolila utajený pôrod mimo Slovenska!

Hoci sa ich synček vypýtal na svet už v piatok, čerství dvojnásobní rodičia sa radostnou novinkou pochválili až o deň neskôr. „Jeden z najsilnejších zážitkov môjho života, ak nerátam aj moje prvé sväté prijímanie. Pred pár hodinami som po druhýkrát zažil zrod života a vidieť niečo také je neopísateľné. Vy muži, ktorí ste videli vaše ženy rodiť, dýchať a siahať si na absolútne dno svojich síl, viete presne o čom hovorím,“ píše v úvode svojho príspevku Sajfa.

„Život je magický vesmírny úkaz a vďaka našim ženám máme my muži tú možnosť, tú mágiu zblízka pozorovať. Takže nabudúce, ak budú nejakí starí bieli inkvizitorskí páprdovia riozprávať v mene Ježišovom či Mohamedovom o tom, čo má a nemá žena robiť so svojím telom, tak ich v Metaverse prinútim rodiť cez ten ich malý pipík,“ uzavrel čerstvý dvojnásobný otec. 

Sajfovi a Veronike sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Šťastní rodičia dali svojmu novorodenému synovi krásne meno Šimon Koloman a podľa pôrodnice, ktorú v príspevku označili, je zrejmé, že prominentná mamička rodila za hranicami Slovenska. Konkrétne v českom Brne. Či išlo o úmysel alebo sa bábätko u našich západných susedov vypýtalo na svet neplánovane, nateraz nie je známe. Rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu