Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ostrihoňovej ŠPECIÁLNY pôrod v Česku: TOTO by mali mať v každej nemocnici!

Veronika Cifrová Ostrihoňová Zobraziť galériu (3)
Veronika Cifrová Ostrihoňová (Zdroj: Instagram VO)

BRNO - Presne pred rokom Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra privítali vo svojej rodine syna Šimona. Moderátorka nerodila v luxusnej nemocnici, ale pochvaľovala si prístup personálu. A teraz prezradila ďalšiu špeciálnu vec. Je presvedčená, že by to mali mať v každej pôrodnici!

Veronika Cifrová Ostrihoňová sa minulý rok v auguste stala dvojnásobnou mamou. Po dcére Sáre porodila syna Šimona, ktorý prišiel na svet v Brne. 

Ostrihoňovej ŠPECIÁLNY pôrod v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VO)

Krátko po pôrode prezradila, že bol úžasný, bez akýchkoľvek zásahov a pod vedením pôrodnej asistentky aj duly. „Je to štandardná nemocnica. Šimi mal postieľku, v ktorej, ako povedal Matej, vozili ešte Masaryka. Luxus ale spočíval v správaní sa a prístupe personálu,” uviedla vtedy Veronika. 

Po roku sa k tomuto zážitku vrátila na sociálnej sieti Instagram. A mimoriadne si pochvaľovala prítomnosť duly. „Pomáhala, pripravovala, nesúdila, pomohla vybrať pôrodnicu v Brne a z pôrodu spravila zážitok. Nahrala meditáciu, ktorú som so slzami v očiach počúvala vo vani s kontrakciami,” prezradila.

A práve toto napomohlo tomu, že bol pôrod pre moderátorku naozaj špeciálny a príjemný. „A propos, vaniam pri pôrode Nobelove ceny. Veľmi sa čudujem novým pôrodniciam, ktoré ich nemajú,” vyhlásila Ostrihoňová. 

Ostrihoňovej ŠPECIÁLNY pôrod v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VO)


Máte v rodine malého oslávenca alebo čerstvý prírastok? Ponúkame Vám skvelú príležitosť ako im originálne zagratulovať!

Stačí poslať fotku a krátky text s gratuláciou na blahozelame@spuntik.sk a následne bude Vaše jedinečné prianie aj s fotografiou zverejnené na webe Špuntík.sk.


Viac o téme: Veronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu