Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

LUXUSNÁ dovolenka Jasminy a Rytmusa: Z tej sumy ODPADNETE... Toľko v priemere nezarobí Slovák ani za rok!

Manželia Vrbovskí Zobraziť galériu (2)
Manželia Vrbovskí (Zdroj: Instagram J.A.)

DUBAJ - Jasmina Alagič (33) a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský (46) si spolu so synčekom Sanelom momentálne užívajú v slnečnom Dubaji. Spojené arabské emiráty sa v ich prípade už dajú považovať aj za druhý domov, keďže si tam zaobstarali nehnuteľnosť. Trávia tam veľa času, no a niet divu, že taká luxusná dovolenka aj niečo stojí. Najnovšie raper priznal, koľko tam dokáže minúť peňazí. Z tej sumy sa vám zatočí hlava!

Manželia Vrbovskí sa minulý rok na jar, počas jednej z ich dovoleniek, rozhodli zaobstarať si nehnuteľnosť v zahraničí. Presnejšie išlo o čoraz obľúbenejšiu destináciu pre Slovákov – Dubaj. Svoj "druhý domov" našli teda v Spojených arabských emirátoch.

„Na záver našej dovolenky sme si splnili ten najväčší sen, ktorý sme ani nevedeli, že máme, keď sme sem išli. Kúpili sme byt v meste, do ktorého sme sa absolútne zamilovali so všetkým, čo prináša,” priznala v tom čase moderátorka. A pred týždňom tam odleteli znova.

Vyzerá to tak, že Dubaj je pre nich akýmsi útekom z reality, od všetkých pracovných povinností, ktoré ich čakajú doma. Momentálne si rodinka užíva slnečné chvíle aj v spoločnosti svojich kamarátov, influencerky Zuzany Plačkovej a jej manžela.

LUXUSNÁ dovolenka Jasminy a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Určite je každému jasné, že takáto dovolenka nie je lacná záležitosť. Rytmus sa netají tým, že si rád dopraje a pre svoju rodinu chce len to najlepšie. Na Instagrame môžu fanúšikovia tohto energického páru sledovať luxus, ktorý si radi užívajú. Ale koľko ich toto všetko stojí? Známy raper vyšiel s pravdou von!

„No, letenky a apartmán 24-tisíc eur. Potom reštaurácia, zábava, obchody, kľudne ďalších 20-tisíc eur. Radi oslavujeme naše úspechy a ciele bez limitov,” priznal. Vyšlo tak najavo, že to, čo Rytmus minie na jednej zo svojich dovoleniek, mnoho Slovákov nezarobí v priemere ani za celý rok.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu