Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

SMUTNÝ Silvester slovenskej speváčky: Na prelome roka jej ZOMRELA mama!

Speváčka Ronie prežívala tie najsmutnejšie oslavy nového roka. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Ronie prežívala tie najsmutnejšie oslavy nového roka. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Jej oslavy nového roka už navždy bude sprevádzať smútok! Reč je o slovenskej speváčke Veronike Adamičkovej alias Ronie. Vlani totiž s príchodom nového roka prišla o svoju milovanú mamu. Tento rok silvestrovala prvýkrát bez nej...

Speváčka Ronie má za sebou najťažší rok svojho života. Hoci pracovne bola naozaj produktívna a vydala nový album, málokto vie, že tým len zamestnávala svoju hlavu v náročnom životnom období. Pred rokom totiž prišla o svoju milovanú mamu. Stalo sa tak práve na prelome rokov, a tak sa jej Silvester už navždy bude spájať s týmto smutným momentom.

„Asi už nikdy nebudem mať úplne šťastný a celistvý Silvester a nový rok, keďže si nás presne na prelome toho minulého opustila navždy. Ale zato viem, že budem už navždy na prelome rokov spomínať na tie najkrajšie chvíle, ktoré som s tebou mohla zažiť,“ zverejnila na sociálnej sieti Instagram na Nový rok Ronie. 

A mame poslala aj dojemné vyznanie do neba. „Chýbaš neskutočne, najviac na svete už navždy. Posielam do neba bozk a novoročný štrng. Viem, že si niekde tu pri nás. Ľúbim ťa, mami,“ napísala speváčka a k ďalšej fotke dodala: „Si to najviac, čo som v živote dostala. Ďakujem, že som mohla byť tvojou.“ Aj takto s odstupom času vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

SMUTNÝ Silvester slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram V.A.)

SMUTNÝ Silvester slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram V.A.)

Viac o téme: Veronika Ronie Adamičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu