Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Komplikácie slovenskej speváčky: HRÔZOSTRAŠNÁ reakcia na anestéziu... Bála sa o svoj život!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – Slovenská speváčka prežívala v nemocnici chvíle strachu. Po anestézii nastali totiž obrovské komplikácie, kvôli ktorým musela byť izolovaná na samostatnej izbe. Stratila imunitu a nebolo jej všetko jedno!

Úspešná slovenská speváčka Ronie alias Veronika Adamičková nedávno otvorene prehovorila o endometrióze, ktorou trpí. Diagnostikovali jej ju v roku 2018, keď jej po neuveriteľných bolestiach v oblasti podbruška našli v tele obrovskú cystu. A tak následne musela podstúpiť laparoskopický zákrok. Avšak pri operácii ju neminuli nevyžiadané ťažkosti...

Miestami sa bála o svoj život. Jej telo zle reagovalo na podanú anestéziu a stratila všetky biele krvinky. Strata bielych krviniek jej spôsobila taktiež aj stratu imunity, a teda musela byť po zákroku izolovaná od všetkých ľudí naokolo. Jej pobyt v nemocnici sa tak predĺžil o celých osem dní.

„Z obyčajného dvojdňového laparoskopického zákroku som tam bola skoro 10 dní zavretá na úplnej samotke. Chodili ku mne v takých veľkých skafandroch, ako keby som mala Covid. No hrozné. Netvorili sa mi biele krvinky, čo teda bez imunity úplne žiť nevieš, takže som sa celkom bála o svoj život. A preto som ja extrémne ešte viac vystresovaná z tej endometriózy, už len to, že je to ochorenie, aké je,“ zaspomínala si na chvíle strachu pre Topky.sk.

Komplikácie slovenskej speváčky: HRÔZOSTRAŠNÁ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram R.)

Odvtedy má obrovský strach aj z akejkoľvek inej operácie a celkovo z anestézie. „Takže ja som odvtedy dosť v strese z hocijakej operácie, a teda viem, že sa mi tvoria tie cysty, takže sa im snažím vyhýbať, tým operáciám,“ dodala. 

Viac o téme: Ronie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu