Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

PRVÉ MENO markizáckej Let's Dance ZNÁME: Tancovať bude TENTO známy Slovák... Má obrovskú výhodu!

Tanečná šou Let's Dance sa vracia. Zobraziť galériu (17)
Tanečná šou Let's Dance sa vracia. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Obľúbená zábavno-tanečná šou Let's Dance sa opäť vracia na obrazovky televízie Markíza. Po úspešnom predchádzajúcom ročníku sa televízni diváci môžu tešiť na nové tváre, ktoré ovládnu parket. A jedna z nich je už odhalená. Bude to tento slávny hokejista.

Tak a je to vonku! Úspešný markizácky projekt prichádza s ďalšou sériou. Televízne obrazovky aj divákov už budúci rok ovládne opäť tanečná horúčka vďaka pokračovaniu šou Let's Dance. A už aj vieme meno prvého účinkujúceho z prominentných radov. 

Peter Marcin a Ivana Surovcová
Zobraziť galériu (17)
Peter Marcin a Ivana Surovcová  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po tanečnici Ivane Gáborík Surovcovej (36) tentokrát mieri na parket jej manžel, hviezda z NHL a víťaz Stanleyho pohára, elitný hokejový útočník Marián Gáborík (40).

Nad ostatnými, bude mať bezpochyby obrovskú výhodu, keďže jeho milovaná partnerka je profesionálnou tanečnicou. Navyše vie, ako to aj v samotnej súťaži funguje, keďže na tanečnom parkete v spomínanej šou sa objavovala viac sezón. Medzi jej tanečnými partermi boli herci ako Marek Vašut či Peter Marcin. Otázne však je, ako to pôjde jej drahému. 

PRVÉ MENO markizáckej Let's
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Instagram)

Podľa jeho vlastných slov sa už nevie dočkať, no taktiež má isté obavy. „Čaká ma účinkovanie v Let's Dance. Veľmi sa teším, samozrejme, zároveň som trošku nervózny, bude to pre mňa obrovská výzva a dostanem sa trošku do nekomfortnej zóny. Ja a tanec – akurát tak vo večerných hodinách po baroch,“ povedal hokejista pre markiza.sk.

Ako si s tým poradí, môžete sledovať na Markíze už na jar 2023. Rozhodne sa bude na čo pozerať.

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Gáborík Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu