Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa kráska už nie je sama: Nový VZŤAH v šoubiznise… Zbalila MODERÁTORA s dvomi deťmi!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Spomínate si ešte na sexi Terezu Lojkáskovú alias Tess - súťažiacu z prvej série Love Island? Na ostrove vtedy lásku nenašla a nevyšiel jej ani krátky vzťah, ktorý nadviazala po návrate do reality, ale... Najnovšie sa jej podarilo zbaliť známeho fešáka!

A vyzerá to tak, že títo dvaja sa skutočne našli. Tereza aktuálne prezradila, že randí so známym českým moderátorom a stand-up komikom Petrom Crhom, ktorý má prezývku Nasty. Ten pritom len v polovici septembra zverejnil, že mu krachlo manželstvo s matkou jeho dvoch detí. Jeho manželka ho údajne opustila kvôli inému mužovi. 

Známa kráska už nie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram T.L.)

Osud to však zariadil tak, že rozvedenému moderátorovi do cesty priviedol krásnu Terezu, ktorá taktiež nemala šťastie v láske. A známa brunetka dnes hovorí o tom, že všetko je presne tak, ako malo byť a konečne našla svoju spriaznenú dušu. 

„Hovorí sa, že keď stretnete toho pravého, tak to hneď spoznáte. Proste to viete, cítite. Všetko ide rýchlo a prirodzene, pretože ste si nikdy ničím neboli takí istí ako nájdením svojej polovičky,” napísala Tereza k fotografiám so svojím novým partnerom, na ktorých obaja doslova žiaria a treba uznať, že tvoria nádherný pár. Nuž, tak snáď im to obom tentokrát vyjde! 

Viac o téme: Love IslandTessTereza LojkáskováPetr Crha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu