Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalá miss otvorene o LGBTI+ komunite: Jej EX Gyimesi by dúhu najradšej nevidel a ona… Poslala takýto ODKAZ!

Bývalá miss Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (14)
Bývalá miss Magdaléna Šebestová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (39) to v súkromnom živote s láskou a vzťahmi nemala príliš ľahké. Naposledy sa rozišla s politikom Györgym Gyimesim (42), ktorý bol otvorene proti LGBTI+ komunite - bojoval za nezmyselné zákony a zákazy vešať dúhové vlajky. No jeho ex v tom má jasno a poslala aj jemu silný odkaz.

Rozhovor s Magdalénou Šebestovou (Zdroj: Maarty von B)

Kedysi v tom boli doslova až po uši, no dnes je všetko úplne inak. Hovoríme o kráľovnej krásy z roku 2006 Magdaléne Šebestovej a politikovi Györgym Gyimesim, ktorí spolu ešte začiatkom tohto roka tvorili pár.

Sladkému romániku je koniec a ako sme zistili, nefungovalo by to príliš dlho. Každý z nich má totiž rozdielny pohľad a názor, aj čo sa týka LGBTI+ komunity. Kým on by dúhu najradšej doslova nevidel, tak ona...

Magdaléna Šebestová
Zobraziť galériu (14)
Magdaléna Šebestová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pred pár dňami sme Magdalénu zastihli pri veľkolepom otvorení showroomu so šperkami, s ktorými kráska pracuje a nedalo sa nám v tejto dobe nespýtať aj na to, čo si myslí o vyjadreniach a postoji jej bývalého partnera z politickej scény voči LGBTI+.

„Ja mám veľmi veľa kamarátov z tejto komunity a ja ich podporujem vo všetkom a som aj za schválenie registrovaného partnerstva,“ povedala otvorene bývalá miss v rozhovore pre Topky.sk. A aj takýmto spôsobom odkázala, že jej nie je ľahostajná budúcnosť párov rovnakého pohlavia. No kiežby aj tí vo vláde dopriali plnohodnotný život všetkým bez rozdielu.

Okrem iného nám brunetka prezradila aj to, ako sa udržuje v kondícii, koľko mala vážnych vzťahov a ako sa dostala od súťaže krásy k šperkom. Viac sa dozviete z rozhovoru vyššie.

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu