Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Poriadne STARÉ FOTO: Aha, Lakatošová na svetovej súťaži krásy... Tie roky 90-te!

Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (10)
Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová (Zdroj: Ján Zemiar,)

FILIPÍNY - Kedysi bojovala o korunku krásy a dnes ju ona samotná odovzdáva ďalším dievčatám, ktoré majú ambíciu stať sa Miss Universe SR. Reč je o riaditeľke spomínanej súťaže krásy Silvii Lakatošovej (47), ktorá si nostalgicky cez starú fotografiu pripomenula, aké boli jej začiatky. Spoznali by ste ju?

Písal sa rok 1993, keď Silvia Lakatošová, dnes už známa riaditeľka súťaže krásy Miss Universe SR, bojovala o korunku. V tom čase len ako dvadsaťročná získala titul najkrajšej ženy za Česko a Slovensko.

O rok neskôr, v roku 1994, patrila medzi Top 10 na celosvetovom finále Miss Universe, kde sa umiestnila na úctyhodnom 4. mieste. Niet sa čomu čudovať, veď nie nadarmo sa hovorí, že Slovenky patria medzi tie najkrajšie ženy na svete.

Silvia Lakatošová na svetovej súťaži krásy z roku 1994
Zobraziť galériu (10)
Silvia Lakatošová na svetovej súťaži krásy z roku 1994  (Zdroj: Instagram S.L.)

A dnes si na svojej sociálnej sieti nostalgicky cez poriadne starú fotografiu pripomenula práve tie emócie a nervy, keď stála na pódiu s ostatnými slečnami a netrpezlivo čakala na vyhlásenie výsledkov. To boli roky 90-te. „Neverím, to bolo tak dávno,“ napísala Silvia k príspevku na svojom instagramovom profile a pridala aj filipínsku vlajku, pretože práve tam sa konal jej veľký deň D, ktorý jej navždy zmenil život.

Od tej doby uplynul už nejaký ten čas a hoci mladosť sa nedá len tak zastaviť a vrátiť späť, Silvia sa napriek pribúdajúcemu veku udržuje v kondícii a je stále krásna, navyše svoje skúsenosti a rady odovzdáva ďalším nádejným budúcim misskám.

Viac o téme: Silvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu