Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kollárova mamička s novým prírastkom do rodiny: Jéj, tá je ZLATÁ!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: Topky/Maarty, Instagram BB)

BRATISLAVA - Barbora Balúchová (34) ako jedna zo šťastných mamičiek známeho politika Borisa Kollára (57) sa s láskou stará o svojho syna Alexandra Jána (5). No odteraz ju bude musieť deliť... Do rodiny im totiž niekto pribudol. Tá je ale rozkošná.

Nie je žiadnym tajomstvom, že bývalá superstaristka má krásneho syna Alexandra Jána s multioteckom a poslancom Borisom Kollárom. Mamička svoje dieťa miluje azda najviac na svete, čo dokazuje pravidelne aj na svojej sociálnej sieti.

Kollárova mamička s novým
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram B.B.)

No teraz sa Barbora na svojom instagramovom profile pochválila ďalším rodinným prírastkom v ich rodine so vskutku nevšedným menom. „Ahojte, volám sa Arsia,“ napísala Kollárova mamička a ďalej pokračovala pri predstavovaní nového člena rodiny. 

„Našli ju vyhodenú na pumpe aj s 3 súrodencami a my urobíme všetko preto, aby si už nikdy nepocítila strach a budeš dostávať veľa lásky,“ dodala speváčka pod fotkou s ich novou mačičkou, ktorá je naozaj rozkošná. Niekedy sa až rozum zastavuje nad tým, ako sa ľudia môžu len tak zbaviť živého stvorenia.

Každopádne, odteraz sa tomuto štvornohému miláčikovi bude žiť lepšie a Barbora týmto skutkom ukázala, že má dobré srdce.

Barbora Balúchová a jej nový prírastok do rodiny
Zobraziť galériu (10)
Barbora Balúchová a jej nový prírastok do rodiny  (Zdroj: Instagram B.B.)

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu