Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Adela otvorene o skúsenosti s DROGAMI: Ona skúšala MARIHUANU, jej mama TOLUÉN… Cítila sa ako čiarka!

Adela Vinczeová venovala mame k narodeninám veľmi nevšednú gratuláciu.
Adela Vinczeová venovala mame k narodeninám veľmi nevšednú gratuláciu. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Adela Vinczeová (42) a jej mama majú veľmi blízky vzťah. Umelecky založení rodičia moderátorku vychovávali inak, ako jej rovesníkov, čo z nej napokon vyformovalo osobnosť, akou dnes je. Aktuálne blondínka otvorene prehovorila o skúsenosti s drogami. Ona vraj skúšala marihuanu a jej mama zas toluén. Cítila sa pritom vraj ako čiarka!

Mama Adely Vinczeovej v uplynulých dňoch oslávila 70. narodeniny a známa moderátorka jej k tomuto životnému jubileu napísala verejné vyznanie. No niektoré pasáže mnohých šokovali. Sú totiž témy, ktoré si ľudia nechávajú radšej pre seba a rozhodne sa k nim verejne nepriznávajú. Známa Slovenka však už viackrát dokázala, že nemá problém hovoriť naozaj o ničom. 

Galéria: Adela Vinczeová

Tentokrát priznala svoju drogovú skúsenosť. A aj maminu. „Keď som raz prišla domov po prvom marihuanovom zážitku a snažila sa zatajiť moje konanie, hneď ma odhalila a pýtala sa, ako sa cítim, lebo ona sa na umeleckej škole po jednorazovom maškrtení toluénu "cítila ako taká čiarka,“ prekvapila svojimi slovami Adela. 

Jej mama Mária študovala na ŠUPke - teda na Strednej škole umeleckého priemyslu v Bratislave, z čoho potom vyplýval aj pomerne netradičný spôsob života rodiny. „Málokedy sme mali doma normálnu obývaču, ale za to dielňu s pecou na vypaľovanie keramiky áno. Rodičov som odmalička videla debatovať pri víne, alebo cvičiť jógu. Na triezvo,“ pokračovala opisom svojho detstva Adela. 

A podobne nevšedné to bolo aj v oblasti stravovania. „Sladkosti nemajú vitamínky, tak ich Adelka odmalička nepapala. Keď sa prví občania zoznamovali s mikrovlnkou, pani Mária kúpila mlynček na obilie, aby nám robila zdravé kaše. S vegetariánstvom začala v dobách, keď nejesť mäso znamenalo byť členom sekty, alebo minimálne "zobať vtáčí zob,“ opísala Vinczeová. A na záver už iba dodala: „Všetko najlepšie mami, ľúbime ťa! A za všetko ďakujeme.“

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu