Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zora Czoborová sa nevzdáva: VÁŽNE ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY… Jej mama je veľká bojovníčka!

Zora Czoborová pomáha mame pasovať sa s nepríjemnými zdravotnými problémami. Zobraziť galériu (9)
Zora Czoborová pomáha mame pasovať sa s nepríjemnými zdravotnými problémami. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zora Czoborová (55) je známa predovšetkým tým, že motivuje všetky ženy k zdravému štýlu života. No tentokrát jej pomocnú ruku potrebuje jej najbližší člen rodiny. Jej mama má totižto vážne zdravotné problémy, avšak spoločne to nevzdávajú a takto sa jej fitnesska venuje každé ráno.

Napriek svojmu veku sa neustále udržuje v kondícii a vyzerá lepšie ako niektoré jej mladšie kolegyne. Zdravý životný štýl a chuť do cvičenia má jednoducho odmalička v sebe. Hovoríme o slovenskej fitnesske Zore Czoborovej, ktorá je akousi motivátorkou všetkých žien, aby vyzerali dobre a starali sa o svoje zdravie.

Galéria: Zora Czoborová

Okrem svojich zverenkýň nikdy nezabúda ani na tých najbližších a to najmä na rodičov. Nie je žiadnym tajomstvom, že jej ocino mal pred časom zdravotné komplikácie a aj vďaka starostlivosti a cvičeniu podľa svojej dcéry, sa z toho pomerne rýchlo dostal a je opäť v plnej sile. No tentokrát jej urgentnú pomoc potrebuje jej mama.

Zora včera na sociálnej sieti Instagram pridala video, ako cvičí so ženou, ktorá jej dala život. O ten jej sa teraz stará ona. „Ja viem, že takéto reels cvičenie vás asi veľmi nebude baviť. Viem, že by vás viac bavil pohľad na super vyšportované sexi telo v obtiahnutých legínach a športový výkon, z ktorého odpadávate,“  napísala pod príspevok a ďalej pokračovala už k motivácii pre širokú verejnosť.

 „No toto je moja motivácia pre všetkých... Cvičte, zdravo sa stravujte a žite tak, aby vaša kvalita života bola dobrá aj vo vysokom veku. Aby ste si vedeli užívať každý deň so svojimi blízkymi... deťmi, vnúčatami a vedeli sa sami o seba postarať,“ odkázala fitnesska a neskôr prešla na oveľa vážnejšiu tému, opísala nie príliš dobrý zdravotný stav svojej 84-ročnej mamy.

„Takto vyzerajú naše rána s maminkou. Keďže už kvôli srdiečku a veľmi poškodeným pľúcam nemôže chodiť na prechádzky... A čo je najhoršie, vypovedalo nám kvôli osteoporóze aj koleno (tento týždeň sme boli u pani doktorky už 2-krát vyťahovať vodu z kolena - až 5 striekačok). Musíme cvičiť tak, aby sa nezadýchavala (pomáha nám kyslíkový prístroj) a tiež nesmieme zaťažovať kĺby (dnes sme cvičili na posteli, postupne prejdeme na ľah na žinienke). Moje zlatko, nevie sa s tým vyrovnať, že už nevládze a nemôže všetko, čo by chcela robiť, ale je to bojovníčka, ide vždy na 100% a na hranicu svojich možností,“ dodala Zora. Za celú redakciu prajeme veľa zdravia.

 

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu