Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fešák z Love Islandu ZATAJIL priateľku: Tá ho čaká doma, kým on si užíva s DRUHOU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

KANÁRSKE OSTROVY – Reality šou o láske je naozaj nevyspytateľná. Na povrch sa začali dostávať informácie o údajnej frajerke jedného zo súťažiacich. Zatiaľ, čo on si v súťaži užíva, ona ho čaká doma!

Dávid Vitásek je od začiatku tým najvýraznejším súťažiacim. Hneď v prvom výbere sa dal dokopy s modelkou Natáliou Kočendovou a odvtedy tvoria stabilný pár.

Lenže prešli si aj krízou, ktorá nimi poriadne zamávala. A jeho čudné správanie si hádam všimol každý z prítomných vo vile. Nikto nevedel, čo sa s ním deje. Ani v komunikácii nebol najlepší. Neskôr priznal, že ho trápia nevyriešené veci z minulosti. Po tomto akoby mu padol kameň zo srdca.

Avšak nepriznal úplne všetko! Podľa informácií televízie Markíza má modrooký blondiak doma priateľku, ktorá na neho nedočkavo čaká.

Fešák z Love Islandu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.V.)

Túto dôležitú správu zatajil úplne pred všetkými, čím porušil aj pravidlá šou. Nielenže prekvapil samotnú televíziu, ale určite by to nečakala ani Natália, s ktorou si pravidelne prejavujú blízku náklonnosť. Víťazke prestížnej svetovej Miss pritom povedal, že sa s priateľkou pred Love Island rozišiel. 

Zdá sa však, že nehovoril pravdu. S priateľkou si podľa zdroja dokonca obstarali aj spoločné tetovanie. „Dávid nám túto informáciu zatajil a vzťah nepriznal, čím porušil pravidlá našej šou. Aký bude jeho ďalší osud, uvidia diváci v nasledujúcich epizódach,“ vyjadrila sa Markíza. Aj keď sa Dávid a Natália rozprávajú o spoločnej budúcnosti a vidno medzi nimi akúsi iskru, v tomto svete už ani láska medzi dvomi ľuďmi nie je istá. Príkladom toho je aj športovcovo klamstvo...

Fešák z Love Islandu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.V.)

Viac o téme: Love IslandNatalie Kočendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu