Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Moderátorka markizáckeho Love Islandu: Robota na Kanárskych a... Neustále potrebuje pomoc!

Zora Hejdová Zobraziť galériu (2)
Zora Hejdová (Zdroj: Instagram ZH)

KANÁRSKE OSTROVY - Moderátorkou aktuálneho ročníka Love Islandu je Zora Hejdová. Tá sa len pred rokom a pol stala matkou a nechať syna v Českej republike, kým ona bude pracovať na Kanárskych ostrovoch, nepripadalo do úvahy...

Moderátorka Zora Hejdová tak vyrazila do exotiky so synom, ale aj s manželom. Miroslav Hejda je však tiež moderátor a má isté pracovné záväzky. Takže na Kanároch nemôže byť úplne celý čas. 

Vtedy na pomoc prilietajú rodičia. „Naši pred pár dňami odleteli naspäť domov. Boli tu s nami 12 dní a strážili Nikyho, keď sa Míra musel vrátiť do Česka, aby dobehol prácu a stretnutia,” prezradila Hejdová portálu Super.cz. 

V septembri s nimi zase trávila čas práve manželova mama. „Tento plán bol jasne daný od začiatku. Keď nakrúcam, som väčšinou pol dňa preč a bez stráženia by som tu prácu nemohla realizovať,” vysvetlila Zora, ktorá bude mať po odchode rodičov po ruke opatrovateľku. „Do tretice nás navštívi moja kamarátka, opatrovateľka, s dcérou, ktorá stráži Nikolaska aj u nás, keď chodím vysielať do rádia,” uviedla. 

Evidentne jej tá práca stojí aj za to, že za ňou musia lietať pomocníci z Česka. 

Moderátorka markizáckeho Love Islandu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Zora Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu