Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Súťažiaci z markizáckej Tváre ako DETI: Retro účesy aj beťárske úsmevy… SPOZNALI by ste ich?!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Súťažiaci zo šou Tvoja tvár znie povedome hviezdia každú nedeľu na markizáckych obrazovkách. Nový týždeň a s ním príde aj nová maska. Už ste ich mohli vidieť v rôznych prevedeniach, ale spoznali by ste účinkujúcich podľa ich detských fotografií?

Veľakrát sú diváci svedkami toho, že popri súťažení účinkujúci poodhalia aj svoje súkromie. V predchádzajúcich dieloch ste mohli vidieť napríklad syna Ondreja Kandráča alebo dcéru herečky Liv Bielovič. Ratolesti sú niekedy vernými kópiami samotných rodičov. Porovnaniu dopomáhajú aj zábery z detstva.

Šou Tvoja tvár znie povedome nie je len o speváckom talente či kvalitnom hereckom výkone. Pri divákoch rozhodujú aj určité sympatie k jednotlivcovi. Aby si získali ich obdiv, ľudia ich potrebujú poznať aj z inej stránky. Tentoraz sa súťažiaci rozhodli k tomu prispieť. S fanúšikmi Tvojej tváre sa podelili o fotografie z detských čias. Spoznali by ste ich?!

Na prvej fotografii je úspešná herečka Liv Bielovič. Retro účes, ktorý bol v tej dobe trendy, vymenila za uhladené krátke vlasy. A so svojou mini verziou je na nespoznanie! Veď pozrite sami.

Súťažiaci z markizáckej Tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram T.T.Z.P./L.B.)

Na druhom zábere je dieťa so šibalským úsmevom. Komu len môže patriť? Jednoznačne víťazovi SuperStar Adamovi Pavlovčinovi. Jeho radosť zo života by ho prezradila za každých okolností.

Súťažiaci z markizáckej Tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram T.T.Z.P./A.P.)

Medzi fotografiami nemôže chýbať ani známa komička Simona Salátová. Vtedy jej detskú korunu krásy zdobili mierne kučery a hnedá farba. Tú v dospelosti vymenila za výraznú blond a už od nej neupustila.

Súťažiaci z markizáckej Tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram T.T.Z.P./S.S.)

Posledným pánom na holenie je úspešný spevák Ondrej Kandráč, ktorý sa proste nezaprie. Roky mu síce pribúdajú, ale poznať to na sebe nedáva. Dôkazom toho je aj táto fotka.

Súťažiaci z markizáckej Tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram T.T.Z.P./O.K.)

 

Viac o téme: Ondrej KandráčTvoja Tvár Znie povedomeSimona SalátováAdam PavlovčinLiv Bielovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu